Så jävla illa!

Sitter nu i skolan och läser på SVD.se om Sydafrikanskan som tog VM-guld på 800 meter. Jag blir så jävla förbannad! Det är sån mobbing så det finns inte!

För er som inte är uppdaterade så gäller frågan om segraren var kvinna eller man. Könstester har varit på tapeten för att ta reda på hur det låg till, och hela världen trodde väl i princip att hon var en man och borde testas. Bara för att hon vinner på en bra tid, och är okänd. (och inte Amerikan.)

Men segrarinnan var kvinna, och när vi väl fått reda på det är det inte intressant längre, och vi hör ingenting om henne. Inga repotage med henne, om hur hon har upplevt allt. Inga repotage med Olympiska kommiten, inga ursäkter. Detta gör mig så arg! Men inte nog med den här mobbingen! Nu kommer det fram att hon faktiskt blivit könstestad, (utan att veta om det) redan innan VM. För fan! Låt tjejen va! Hon är 18år och riktigt duktig, men bara för att hon är ifrån Afrika ska vi tracka henne.

Föreställ dig själv att vara 18 år och precis vunnit VM,du är så himla lycklig, allt du drömt om går i uppfyllelse. Men då börjar folk fråga om du verkligen är kvinna! Du är inte ens säker på dig själv när du är 18 år, men det enda du riktigt vet är ju vilket kön du har. Och så går hela världen och frågar om detta stämmer! Fy fan, mår illa bara jag tänker på hur hon måste ha det!  Det är så tragiskt att detta händer 2009.

Well, well

That`s all I have to say about that

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0