jag längtar hem..

Okej trodde ALDRIG att jag skulle säga det här: men jag längtar hem, hem till vetlanda. Tokmycket...

Ska åka om några timmar och har redan packat... Att jag vill hem till mitt ekande kylskåp,lilla tv och antagligen svinkalla rum beror i högsta grad på att jag saknar mina vänner.

Ska bli så jäkla gött att få snacka av sig med tjejgänget i klassen och dega i soffan med Frida. Ska bli förbannat nice att träffa fantomen igen oxå såklart:D

Jaha annars så är ångesten på besök och hamrar som en idiot i mitt bakhuvud. För nej, Bäcken har inte tagit tag i sitt liv än. Har så mycket som jag borde och måste göra. Men har inte någon motivitation. Ska försöka att få kronofogden från verkligheten att sluta banka på min dörr. Men det är en utmaning kan jag lova, speciellt när alla påminner mig om vad jag borde ha gjort. Men antar att jag får skylla mig själv... för det är ju jag som är slarvig...

well,well

That`s all I have to say about that...

Det var sjuka människor jag bodde hos.. jag svärXD

Okej, kände att det kanske var dags att berätta lite om mitt boende i Norrland. Bodde som sagt hos Siri och Calle i deras stora lägenhet. En nyrenoverad tvåa, med mkt gamla grejer.

Och trots att de är jättegoa och gästvänliga så är de sjuka. Ja ni läste rätt.. De är totalt fucking otäcka. Jag fick en chock när jag kom dit.

För det första: De är pedanter.. Detta resulterar i ett perfekt smörpaket och inga klädhögar på golvet. Därför kände jag mig tvungen att hjälpa till genom att gräva gropar i smörpaketet och placera mina saker över HELA lägenheten;). Hittade t.ex. inte min pyjamas som jag haft på mig natten innan. Fick leta i typ 20 minuter eller nåt... De bara skrattade och förstod inte att man ska använda en stor yta av golvet till saker;)

För det andra: De gör allt själva. Och då snackar vi allt som går. Fick hembakat rostbröd första kvällen jag kom dit. Som kvällsmat åt vi en dag hemgjord glass, hemgjorda maränger, hemgjord oboy (de har inget oboypulver!) och hemgjord chokladsås. Jag menar det här är sick.. fast gott :P Men de bakar allt bröd själva och köper aldrig färdigmat! Asså jag fick en chock när jag kom dit....

Men dessa miljömuppar är trots allt väldigt goa. Det är bara så att de inte har fattat fördelarna med färdiglagade köttbullar än XD Och snabbmakaroner har de inte heller..

Jag ska åka dit igen, och då ska jag ta med mig basic grejer som snabbmakaroner, oboypulver och läsk:)

well,well

That`s all I have to say about that


Jag är hemma!

Jaha, nu är norrlands-besöket slut för den här gången. Var riktigt kul:D Igår var vi på bio på kvällen, såg farsan. Den kan jag rekomendera..

En annan sak jag kan rekomendera är inrikesflyg.. Så himla bra grej! Tog bussen till Umeå flygplats imorse, asnervös för att bagaget eller ngt skulle försvinna. Men det gick kanon att komma igenom säkerhetskontroller och annat. Kändes dock läskigt att behöva lämna min ansvarsfulla syster bakom mig och gå igenom ensam.. Snyft.

Men jag klarade det. Och på flyget till sthlm satt jag brevid en så himla go tjej. Stina 26 från Uppsala som pluggade till tandläkare i Umeå. Vi pratade om allt och kom på att vi typ var tvillingsjälar. Känns lite märkligt att kunna snacka om allt det med en främling, men det kändes kalas. Blev så go stämning att vi var tvugna att kramas lite när hon (som van flygare) lämnade av mig vid min gate. :D

Kom på flyg till Kalmar och på det flyget var det dags för nästa möte. Träffade en trevlig snubbe 30+ som var från öland och älskade fotboll. Han hjälpte mig att hitta till bageband sen:)

Hoppade på stadsbuss. Och sen hade jag totalflyt! Fick åka gratis ersättnngsbuss från Kalmar till Vimmerby.

Så som ni förstår är jag nöjd med min resa:) Och det bästa är att det snart är söndag! Då ska jag till Vetlanda och träffa mina fina vänner igen<3 Har sååå mkt att berätta;D

well,well

That`s all I have to say about that...


norrland...

Jag sitter i syrrans o calles kök just nu. Det är nice, vi har fikat:)

Tanken var att vi skulle ha gått ut idag, men omständigheter som 20-års gräns överallt har ställt till det. Men det är okej, vi chillar lite istället;)

Ska plugga lite snart, matte b.. gäller att passa på när man har två stödlärare till hands;)

Dagen annars har varit bra, det var minus 28 grader idag med! Men det gjorde inte så mycket, vi är ju inomhus nästan hela tiden.. Var med på föreläsning idag, satt o läste tidning istället för att lyssna:) Sen drog vi och tränade.. på IKSU.

Det var ballt! Massa gym-maskiner, löpband och crosstraining maskiner! Vi körde ett pass och sen simmade vi. Och badade bubbelpool och bastade:D Faan va gött!

jaja nu ska syrran ha datorn och skriva labbrapport, det måste jag med. Men gör det imorn..

well,well

That`s all I have to say about that.

det är kallt i norr...

Jaha, då var sm avklarat. Blev en flopp i år med kan man säga. Känns ju lagom kul...

Åkte ut igår, och jag kände att jag behövde bli på lite bättre humör. Så jag drog till Umeå. Efter sju timmar på en buss var jag framme! Kvart över elva rullade jag in i björkarnas stad. Träffade syster och tog taxi hem till henne o Calle.

Fick hembakat rostbröd:P det var fint! Nu sitter jag med på hennes "lektion" känns ganska slapp;) Men sen ska vi gå på stan:D

Imorn blir det träning och fest, och på torsdag blir det nog bio. Hoppas att vi ska hinna laga rödbetor med ost oxå.. hihi

Flyger hem på fredag:) Saknar alla hemma faktiskt:) Men shit vi ses ju snart ju.. ska bli en del temadagar med bästa då kan jag säga:) hihi

well,well

That`s all I have to say about that...

Norra Sverige, Here I come:)

Just nu sitter jag i Upssala på mitt,mallans o kattas hotellrum:) Ska spela sm här. Matchen går av stapeln söndag klockan fem. Känns sådär, men va fan det blir kanon;)
Ska förresten nog dra till Umeå efter sm och hälsa på syrran och calle i deras pittoreska(stavning) förhållande.. Ska bli kul:D
nu ska jag duscha..
har förresten aldrig varit så här långt norrut förut;)
well,well
That`s all I have to say about that

tillbaka, men mitt kylskåp är fullt:)

Jaha, nu är man i Vetlanda igen. Ensam hemma.. snyft. Saknar Frida lite, eller ngn annan av mina fina vänner som hade kunnat lätta upp stämningen lite. Skulle egentligen ha sett/ lyssnat på Björn Ranelid idag. Men det blev ändring, och istället åkte jag hit.
Tror att mamma fick lite dåligt samvete över det där, för hon skickade med mig massa mat! Och då menar jag massa. Både kotletter, korv,bullar,saft, mjölk och lite annat:) Fint, nu ekar inte mitt kylskåp och jag slapp handla:D
Segt att vara ensam, men det löser sig. Ser fram emot morgondagen. Ska träna och hänga lite med fantomen:) kul!
jaja annars är det OS som gäller
Ha det fint
puss puss;)

replik till syster:)

ja vi är slöa! Och ja vi har lov..skönt är det:)

Idag har det inte heller hänt mkt.. men ska väl packa nu, för det bär ju snart av till vetlanda igen... Ska träna lite inför sm onsdag och torsdag:)

För på fredag bär det av till Uppsala, hade en tanke på att ta ledigt ngn extra dag och besöka norrland efter. För är man i Uppsala känns det som att man typ kommit halvvägs;) men får se:)

well,well

That`s all I have to say about that...

slö?

Den här dagen har spenderats i pyjamas i soffan med plutten:) Kanon har det varit. Såg wanted och halva seven pounds. Sen laggade den filmen ur totalt, får se om vi kan få igång skiten igen :/

Det är väl typ det som har hänt idag, skönt att slöa lite. Ska spela tennis ikväll med farsan:) Ska bli skönt att få röra lite på sig...

Lite hungrig nu, så får se om vi orkar svepa ihop lite käk kanske? Annars ska jag väl hanka till stallet och hjälpa till att mocka o ta ner hö.. Om plutten vill ha med mig vill säga...

well,well

That`s all I have to say about that...

bra, bättre, bäst!

Den här helgen kan vara en av de bästa i Bäckens liv. Allvarligt talat!

Fredagen spenderades med mister Anders o hans vänner, hade askul! Det spelades poker, snackades och så skulle gänget till hotellet. Det var ju inte vi riktigt med på, vi hade ju mjukisar. Jag o Anders asså. Men vi hängde med ändå:) Så i fredags dansade vi på hotellet i mjukisar.. haha kul minne redan.

Och så hände det bästa! tsm nu.. hihi <3

Åkte hemåt igår och det var fint att få komma hem till ett kylskåp som inte ekar;)

Idag har jag o plutten varit ute och gått, o så har jag o pappa varit på handboll i Hultsfred. Riktigt kul det med:)

Trivs med livet

well,well

That`s all I have to say about that...

:)

Jag är glad idag med:) Det är på topp idag, trots att tränigen gick skit sista halvan.
Hade drama idag, det gick bra. Och så hade vi prov med, hoppas att det gick bra. Tror det, flummade ut ngt som säkert lät bra som vanligt:) Var i buddism by the way..
Annars så var vi på estet-konsert idag, och de var förbannat bra faktiskt...
Käkade fiskbullar med frida nyss, mums:P. Vi hängde igår med det var nice.
nu blir det att slänga ihop en kladdkaka till fikat imorn och sen blir det nog ngt avsnitt oth.
hahaha jag mår kanon:)
puss
feel the love and go with the flow..

men det är ju bra ju...

Gud vad det är gött att ha tillbaka sitt internet! Kan äntligen använda datorn lite, dock otur att jag har prov på torsdag.
På tal om prov.  Idag smällde det ju för min "elev" hoppas, hoppas, hoppas att det blir ett bra betyg, om inte lär jag typ lägga mig på marken och grina...
Mitt liv är ändå rätt nice nu. Nöjd med dagen, trots att det skiter sig på vissa plan. Men det löser sig, för bäcken ler fånigt hela tiden just nu. Och jobbiga veckan den här månaden är slut. Har ni tänkt på hur bra den dagen är? när man bara- Gutt tre veckor till nästa gång. Jag slipper bry mig om all den här skiten nu! Så bra:) Det har lyft min dag.
Får lite blickar, den idag hade nog kunnat döda mig. Helt serre asså. Men jag förstår det, har dåligt samvete, men nej.. jag är för glad helt enkelt.
För trots att träningen inte går så värst bra eller är så kul, så har jag annat att se fram emot. Som att jag har glass i frysen t.ex. :P mums!
och imorn ska jag nog ta tag i mitt liv lite, men vi får se..
well,well
you know what`s next..

bra dag, men trött...

Den här dan har varit bra. Hjälpte pappa ute i förmiddags o sen drog vi till Trehörna. Hälsade på farbror Kalle och Birgitta och Irene med:) Trevligt att träffa sina släktingar/ gudföräldrar lite..

Ja kom hem för en stund sen och funderar starkt på att gå och lägga mig. Är så himla trött. Har varit det sen i torsdags, fattar inte riktigt vad problemet är?, jaja det löser sig väl snart får man hoppas;)

Ska nog på auktion imorn by the way. Så kommer nog inte till Vetlanda förän måndag morgon. Och datorn här har typ fuckat ur. Det irriterar mig lite...

well,well

That`s all I have to say about that

apigt värre

Okej, mitt känsloliv är märkligt just nu. Och det är komplicerat. Och ja, jag har ångest. Men ja, jag funderar starkt på att skita i den. Men nej det är inte jag som bestämmer sånt.
Nu blandas total fet lycka med total fet ångest. Och jag är ledsen verkligen, men vet lixom inte hur jag ska göra det bättre. För dig eller mig eller tredje person. För jag vet ingenting.
Önskar inte, att det inte hände för så här glad var längesen jag var. Men vill att folk ska veta att jag starkt funderar på att dunka huvudet i en vägg för att tappa minnet och slippa se dina blickar. Men det löser sig. eller?
jaja annars så är det så att jag åker hem idag. Ska bli najs, har ju lite att snacka med plutte-dutte om<3
Rage against är bäst just nu.. eller nästan gillar against me med:) hihi älskar mina fina vänner oxå..
puss ciao.. höhöhöhö

mhm..

okej.. lama dagar den här veckan. Inte mycket lektioner, tur att man agerar "stödlärare" ;) Då har jag iaf ngt att göra på mina hålor.

Morgondagen kommer oxå bli lugn, ska plugga en del då tänkte jag( till mitt egna prov oxå). Ska ju ha prov i rellen snart...

Blev inget tal idag heller läraren var fortfarande sjuk. Får se när vi tar det..

Fysvecka nu, längtar tebax till en varm hall att spela tennis i. Har ju fått springa i djup snö i två dar nu, och idag frös jag så mycket att jag inte klarade att springa  färdigt..

jaja nya tag imorn.. annars inget nytt på några fronter... jo kommit på att Against me är ett gutt band:) tack för tipset gjerling..

puss på er kära läsare..


...

Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Oh ah

äckligt bra låt:) lykke li- little bit

well,well
That`s all I have to say about that...

jaha.. vad händer

Okej har ju inte skrivit på länge känns det som... Hade studiedag i fredags o den spenderades mesta dels på rumet i soffan eller sängen. Slött rätt o slätt.

I lördags hände inte så mkt, jobbade med talet. Och mina paranteser blev lite oroliga för mig när jag sa att jag var ensam hemma i lördags kväll. Men lugna, det var chill! Skönt att få va för sig själv lite faktiskt, har ju hängt med så mkt folk förra veckan:)

Jaja, söndags däremot var seg, då började jag nästan klättra på väggarna av tristess:/ Men sen kom Frida hem!!

Ooo jag hade saknat henne:) Sprang ut från mitt rum o mötte henne med en kram o sen blev det oth, popcorn o massa snack<3

jaja idag skulle jag ha hållt tal, men icke. Svenska läraren är sjuk:( jag var ju förberedd...

well,well

That`s all I have to say about that..

RSS 2.0