lasse lindh o hallonsoda

Började dagen med att köra upp fantomen ur sängen, käka frulle, duscha och dra till skolan. Gick hem med ett grenuttag, har inge lektioner.
Diskberget väntade men det var bara skönt att diska..(kanske är sjuk)
Idag ska jag jobba med pa hela dan, vara tränare lite och laga mat ikväll. Jag ska va seriös o göra skomakarlåda:P
Det som ska hjälpa mig idag är hallonsoda och Lasse Lindh<3
Annars? Jodå det funkar nog allt...
Längtar till nästa helg och till klipptiden på måndag..
that`s all I have to say about that,
jag vill se forrest gump,
Look at you! jennys kommentar...

lite lättare...

Under gårdagen lämnade jag in mitt trasiga Internet, fick låna ett nytt. Jag beställde en ny mobil, och beställde klipptid. Jag o Sandra dämpade ångest med godis och film. Sov så otroligt gott med henne inatt...
Känns liiite lättare nu, men fortfarande sur. Och ångerfull. Och stressad. Och, och,och.. Men va fan vi skiter i det nu, för idag är det fint väder och jag pallar inte såra någon jag gillar. Trots att jag säkert lyckades lite både igår och idag.. Men ta det med en nypa salt vänner och min egna själ med för den delen.... Det är inte bra att dissa sig själv vet ni...
peppa för att snart kunna dricka öl i solen. Jag ska bli frisk
hej,hej,hej....

öhhhhh

"Förlåt om jag är bitter och cynisk men du vet hur det kan va", winnerbäck.. jävla skön låt.

Känner för att va så jävla elak idag, riktigt sårande. Vet dock inte om det är mot mig själv eller någon annan än.. får se lite..

Har tappat tron på människor förresten, ska aldrig ha ungar. Vem fan misshandlar kaniner och gravida kvinnor? Nej fy fan för oss....

Kanske löser det sig ändå med skolan, men jag vill bara vara på landet nu, långt inne i skogen...

Oroa er inte nu bara! Pallar inte sånt idag.....


regn, regn

Det har regnat idag, och nu med. När det gör det vill jag bara krypa ner under en filt i soffan en stund.

För att sedan göra varm choklad och sitta på en altan med plast-tak. Under en filt i mjukiskläder och bara lyssna på regnets smattrande.

När jag känner mig nerkyld vill jag gå in igen. Slänga på mig en pyjamas och krypa ner i sängen. Där under duntäcket vill jag krypa tätt tätt intill, och bara njuta av en disneyfilm.

När den är slut ska lampan släckas och då i ljudet av regnet ska berättelserna om övernaturliga ting komma fram. Perfekt berättande med läskig röst så att jag blir lite smått nervös. Men då tänker jag bara att ikväll är det lugnt...

Det är vad jag vill göra i regnet. Men är nöjd att jag åkte hem... Mkt skratt och mysig kväll...

nu ska jag sova för jag är trött... i regnets smattrande mot rutan.  

over and out

For every step forward....

Jag är trött, jättetrött. Försöker att dölja det, ska snart koppla på hyperaktiviteten. Då klarar jag nog av det.
Hade möte imorse, var skitnervös men det gick bra. Ingen ilska alls.. märkligt. Har nästan vant mig vid det...
Ska nog på musikalgenrep med plutten ikväll, det ryktas att våra vänner ska spela nämligen.
Annars då? jodå helt knäckt över skolan. Känns tungt i och med att jag brukar sköta mig helt okej. Men ska det gå åt helvete ska det väl gå åt helvete rejält???? Ringde syrran igår och fick helt plötsligt lust att gråta lite, gör ju sällan det men hon var såå snäll! Det gjorde att jag blev känsligare tror jag.. Men lugna, tårarna höll sig borta;)
jaha the sounds räddar nog den här dagen...

idag är det torsdag! Toorsdag!!

Kvarteret skatan i hissen, så jäkla kul(parantes om överskrift) hmm..

Jag sitter just nu hemma i Hålbäckshult. Tog bussen hemåt idag, skulle ju göra nya tester för levern. De tog ett rör blod, o så var det klart... Hoppas att det är rätt med dem nu!

Annars så har pappa varit en ängel idag:) Han skjutsade hem mig till landet så jag slapp sitta i stan:) O så ska han skjutsa mig till Vetis ikväll:) Jag blev så glad att jag bakade muffins åt honom, o så ska jag laga mat med;)

Har pluggat på naturen i eftermiddag, har prov imorn.. känns rätt bra faktiskt:D Kan vara trevligt att känna att man är lite lyckad iaf.. annars känner jag mig som ett stort failure just nu.. skriv ett L i pannan på mig lixom...

jaja är man körd så är man, det är bara att bryta ihop o komma igen.. eller hur var det?

hoppas att min balklänning kommer imorn.. är så nyfiken!! Nervös inför imorn med.. men det förtränger vi tills det är dags, halv åtta(!)

well,well

That`s all I have to say about that...

.......................

Jag är stressad. Så stressad att jag vaknade fem inatt och knappt kunde somna om pga av ångesten som kröp in under skinnet. Det enda som hindrade mig från att gå upp och typ panik-jobba med något var att fantomen sov här.Somnade väl om igen för klockan ringde vid sju och då var jag dödligt trött.
Helgen var kanon:D Gött att hänga med mallan i fredags. Lagade tacos som räckte till kvällsmat, lunch och frukost. Vi tog igen vad vi missat o mallan sov över:D
Lördags eftermiddag spenderades med Sandra och Viccan. Kul som vanligt. Kvällen bjöd på varma mackor, film och tur till Sävsjö. Dock var ABBA några som förföljde oss hela kvällen. Sandra sov över, det var nice.. sover alltid bra med henne:D
Idag är det måndag.. jag måste plugga projektarbete hela kvällen, men är så jävla oinspirerad! Har naturprov på fredag och borde jobba med religion oxå... AHHHHHH
Tors bjuder på sväng till vimmerby förresten, ska ta nya leverprov..
well,well
that`s all I have to say about that.. jag vill inte plugga....

fredag...

fredag idag dådå.. Lugn dag, jävligt trött.

Idag blir det astrid o mallan tid :D ska bli riktigt kul! var längesen<3..

imorn blir det grill o skräckfilm med skåningen o sandra:D bra helg hoppas vi..

fantomen är ju på lger så söndag blir nog att plugga.. kan behövas.

nu väntar fredagsmys med elena.. blä...

puss hej

flummiga brudar på g!

Igår följde Sandra o fantomen med mig hem, lite pluggande till sju.. Sedan åkte Sandra. O vi andra två handlade lite:) Fantomen gjorde ju varma mackor till mig! Gott blev det..
Han skulle ha dragit hem, för han vill inte bli smittad.. Men sen lät det mer.. "hur ont kan halsfluss göra?" haha vi som hade varit duktiga i två dar o hållt oss ifrån varann;)
Idag bar det av till Sävsjö.. Jag, Sandra o Viccan hade en eftermiddag på Sandras balkong. Riktigt trevligt var det<3 Och när man suttit i solen ett tag blir man glad o trött. Vilket resulterar i megaflummighet!! Hahaha faan vad jag skratta! Vi åkeer nu!! :D
Vägen hem blev kul den med, kändes lite sorgligt att lämna viccan när vi skrattat oss igenom ica helges. Men imorn träffar jag ju tjejerna igen<3
jaha ikväll blir det plugg, men nu ska jag nog ta igen lite sömn som jag missat.
well,well
that`s all I have to say about that.. min hals gör lite ont o jag är trött...

just det

Hittat en balklänning för typ 280 spänn hahaha
mamma får köpa den så länge på nätet.. har inte sånt kort...

jaha då var man tebax..

Okej det var fint att vara tebax:) Blev lite stressat bara med allt högskolesök.. men nu är det mesta klart o betalt som en säger;)
Mina högtalare har rycket, men det är inget emot vad jag får på dem.. haha jag vann
Glömde nästan bort att ta min tablett nu ikväll, men kom på det nyss.. så lugna puckar på penicillin-hållet..
jaja annars är jag lycklig, skönt att träffa alla igen, även om jag inte får pussa fantomen.. Ska ju inte va taskig o ge bort halsfluss...
jaja
imorn blir det frulle med tg..
That`s all I have to say about that....

hahaha

Idag bär det av till Vetlanda:) Får skjuts av moder jord, för jag är sjuk o då behöver man inte åka tåg:) Ska bli trevligt med en bilutflykt...

Annars har helgen varit fin, trevlig kväll igår med familjen, käkade kalkon o ris o sen tittade vi på Hair allesammans( ja förutom norrlands-syster dådå;) )

Imorse var jag o pappa ute o vandrade i skogen, riktigt mysigt var det att bara knata omkring. Lyssnade på fågelsång o kollade läget lite överallt på markerna:)

Nu snodde soffe-boffe duschen! Damn you woman! Hade inte ens ngn chans får ju inte springa med sjukdomarna.. Hon skrattade elakt inifrån badrummet i typ 2 minuter..

Jaja, karma sa jag bara o satte mig här.

 Har sökt högskola.. bland annat i piteå, så syrran du kanske inte blir värst till hösten.. hahaha

puss..

regn och nya skor...

Det regnar idag, har gjort det heela dagen. Fast mig stör det inte så mycket, orkar ändå knappt att gå ut. Jag har sovit massor idag med...

Följde med mamma in o handlade idag, detta resulterade i ett par nya vårskor. Tror att mamma nästan var gladare än jag. Nu slipper jag ju ha "tyg-trasor" på fötterna, som hon kallar mina hm-skor ;)

Det blev inga röda skor, men det gör inget, gillar dem ändå:)

Nu ska jag ta en tablett antibiotika, den andra för dagen. Det är tufft vill jag lova! Jag måste dela dem med kniv, de är ju groteskt stora!

Annars ska jag nog plugga lite till, om jag inte somnar, är så rysligt trött hela tiden..

well,well

That`s all I have to say about that...

pannkakor..

Mamma bad mig göra pannkakor. Men vi har varken grädde eller glass? är det gott då? njae.. Valet är annars att steka hamburgare.. njae där med.. kan bli en varm macka till folket, men vad vet jag.. Hoppas hoppas att pappa köper grädde när han åker hem.

annars har jag sovit jätte mkt idag..

hej svejs

gud är god mot mig...

-Nemnen titta! Vem e det där? Har vi bara missat henne?
-Jo jag ser henne du store sjukgud( och chef). Jo kanske, hon ser pigg ut...
-När var hon sjuk senast, och vem är hon?
-I ettan på gymnasiet var hon hemma fån skolan, men jag kan försäkra dig om att hon har varit förkyld sedan dess, min store herre! Astrid Bäck är hennes namn!
-Spelar ingen roll, du inkompetenta slavarbetare på pappersavdelningen! Hon har inte varit sjuk!
-Okej det måste ha uppstått något fel i arkiveringen, men vi kan åtgärda det! Snälla jag vill inte tillbaka ner en våning!Snälla jag ber dig herre!!!
-Låt gå! Vad har du att erbjuda?
- Ja vad sägs om körtelfeber? hehehe (nervöst skratt)
- hm.. Räcker det? Jag menar hon ser..glad ut?
-Okej okej.. vi slänger till henne en halsfluss oxå?
-Det låter bättre... meer?
-Ehh, ehh vi tar..... ett förhöjt värde på levern som ger klåda?!
-Ja magnifico! Det blir bra, äntligen minns jag varför jag tillsatte dig! Nu kan du hämta en kopp kaffe.. och duuu inget socker!!

Så här tror jag att guden och  över sjukdomar resonerade när han hittade mig.. För nu har jag halsfluss oxå. Och det var p.g.a levern jag fick klåda..

men jag mår fint:)

over and out...

ehm ja det går ju bra..

Okej, jag har körtelfeber. Kul?! Nej inte så vidare värst... Var hos läkaren idag igen och tog nya tester. Kan tydligen vara något förhöjt värde på levern som gör att jag kliar sönder min hud. Tror seriöst på skabb utan något eksem;) asså har aldrig varit med om något liknande.. Syns ingenting men det kliar hur mycket som helst! Så lämnade två nya rör blod idag, och mitt högra armveck ser numera ut som en pundares.

Jaha får svar på om det är något skit imorn eftermiddag.

Saknar mina vänner något grymt, men är så trött så hade nog inte orkat ändå;)

Pluggat lite natur idag med, ska fortsätta med det tänkte jag. Fast det är inte så kul det heller...

annars är det inget nytt under himlen...

puss på er,
har aldrig varit så sugen på att gå ut och dansa, men det får väl vänta...


för att alla saker jag borde göra är för jobbiga.

Ja allt känns jobbigt just nu! Borde göra projektarbete,svenska x2, matte och naturkunskap. Men det är jobbigt! Och så har jag ett rum att städa på det med...

Men jag är sjuk och har ingen lust. Imorn ska mamma och jag till läkaren igen, hoppas att han kan bota mig då^^

Annars har jag kommit på att jag måste klippa och färga mitt hår, det kittlar mig på halsen.

Idag blir det nog blåbärspaj till lunch.

Och ja, detta var ett förbannat lamt inlägg, men är förbannat loj just nu.

Sandra tänker på dig!! Ta hand om dig min bästa, när jag kommer tebax åker vi o shoppar<3

såg juno igår, och måste säga att en av filmvärldens bästa kommentarer någonsin är: Can we make out now?

well,well

That`s all I have to say about that...


okej..

Var en sväng i Vetlanda förra veckan. Fick abstinens och var tvungen att åka dit. Träffade fantomen, viccan o Sandra. Men jag hade överskattat mig själv och var ju inte alls frisk. Dock härligt att träffa mina bästa vänner lite<3 Torsdagen spenderades med sandra och viccan mestadels. Och viccan var en ängel och körde mig hem till vimseby:) tack för det!

Långfredag spenderades slött.

Påskafton var ju igår... Och det var trevligt. Marie o Anders Adolfsèn var här:) Var ute och gick, o så åt vi god mat.. Dock tog det på krafterna, så jag var rätt dålig igår kväll igen. Sjukdomen verkar hålla fast mig.

Ingen feber men riktigt fina vita prickar i halsen, och härligt ont i nacken.

usch jag vill bli pigg, då ska jag göra massa saker. Springa, hoppa brottas, dansa, åka på roadtrip, och bara ta en promenad utan att stå och flåsa vid grindstolpen när jag kommer hem.

puss
 nu ska jag sätta mig på verandan en stund...

RSS 2.0