julmässa...

Idag var snickarna ondskefulla... värre än resten av veckan! Vid halv sju började de slänga ner tegel från taket. Och vid halv åtta började de dra ur spikar med kofot. Rakt över pluttens rum! Som förövrigt ligger precis brevid mitt...

Jag gav upp tjugo över åtta. Åt frukost och började hjälpa paranteserna att sätta in foton i deras album. Blev dock helt knäckt innan jag hann klart. Åren stämde inte alls med vad jag skrev kändes det som. Lagade mat istället.

Detta var ungefär vad som hände idag fram till klockan två. Fatta vad slö man är! Tragik!

Vid två kom morsan hem och så åkte jag, plutten o mamma på julmässa i Västervik. Dock inte jätte-mkt att ha. Mest massa likadana tomtar. Fick iaf med oss en hel del mat hem ;) Och lite mer julstämmning. Vi bestämde att vi ska testa att stöpa ljus i jul:)

Jaja, jag har iaf lyssnat på massa bra musik på lp idag:) Det är vettigt! Både Bernt Staf, Imperiet, Dire Straits o nu lyssnar jag på Blondie. Fast det är på Spotify, så det kanske inte räknas som vettigt? :S

well, well

That`s all I have to say about that...


Höstlov...

Nu är det lov, höstlov. Jag vet att typ alla vet det. Men vill ändå säga det en gång till:) för snart är det slut, det är nämligen onsdag idag. Och jag har inte uppdaterat mig på hela lovet, haha... Till mitt försvar ska sägas att jag trodde att datorn hemma var sönder( bara ett grenuttag dock) och att min är i Vetlanda.

Det ni har missat är följande: lugn helg, minns inte vad jag gjorde? Jo jag bakade en massa med plutten. Pappa var i Madrid så vi hade tjejhelg. Jag, plutten o mamma. Dåligt väder. Därför bakade vi som sagt, både bullar o sockerkaka:) Ja eller Sofie bakade o jag hjälpte till att blanda typ...

Början av veckan var lugn, snickarna har börjat lägga om vårat tak, därför börjar dessa rara arbetare knega halv sju ovanför mitt rum. De är inga tysta människor tro mig! knack, knack, drag, drag och kast är vad som hörs medan jag försöker sova... Men jag ser mig inte besegrad-nej, nej! Jag ligger av princip kvar o slummrar till nio..

Igår skulle mamma jobba i Göteborg. Jag o plutten följde med o shoppade. Mkt trevlig stad, med trevliga butiker, med trevliga människor, med trevlig dialekt. Ledde till just det: en mycket trevlig dag med mycket trevliga inköp! :D

Idag har jag degat hela förmiddagen o i eftermiddags var jag inne o spelade tennis med molle:) Jättekul! Följde med honom hem o satt o lyssnade på när han spelade bas. Han är kanon-bra! Vi tittade även på skitprogram på TV. Och så käkade vi pizza. Det var asnajs. Kändes som förr ungefär. Blev helt glad av det...

Nu har jag ont i huvet o ska kolla på sport med pappa.

Siri behöver de där bilderna! Vill fixa till bloggen o sådär! puss på dig! ;)

well,well

That`s all I have to say about that...


loj...

Idag är det torsdag. Igår var det onsdag och imorn är det fredag. Lamt? Ja, men det är sån jag känner mig ikväll. Hade en ganska lam dag idag med, två lektioner, drama och religon. På religonen skrev vi prov. Det gick bra, kändes det som iaf. Gjorde det vanliga i eftrmiddags, tränade tennis, var kul men gick väl sådär.

Efter att ha varit och handlat med mandiz blev det färdig pasta- carbonara och en munk. Jag är såå slö... tillochmed här känns det av.

Det var tänkt att jag skulle plugga ikväll, men det har inte riktigt blivit så. Har istället suttit på facebook o msn.. och planterat om min blomma. En svärmorstunga som inte vill leva som jag har tänkt mig. Och inte blev omplantering bättre heller. Nej men om du dör får du skylla dig själv, jag har försökt! Det har jag faktiskt. Men snälla överlev!

Ahja, ska packa för ett höstlov nu...
Skiter i att plugga, var duktig igår. Kan göra klart det imorgon istället... BLÄ.

Vissa människor har en förmåga att alltid se igenom mig, inte bara på. Märkligt att allt liksom stannar till då. Ska det vara så? 

well,well

That`s all I have to say about that.

En kanon-tisdag!

Tisdagen var suverän! Stockholm Open var det som gällde! Gick upp klockan fem, och cyklade till tk 77 kvart i sex. Några timmar på buss väntade, många var trötta men inte jag o mallan;) Vi snackade, fikade och pluggade. Läste på en hel del om jesus, så hoppas att han ska visa mig sin kärlek och ge mig ett mvg på provet imorn;) Jag hoppas dock inte för mycket..

Framme i stockholm ca elva, åt lunch med TG o så tillbaka till hallen där jag o mallan började med uppgiften för dagen: En matchanalys m.m. av en spelare. Gick rätt okej tror jag:)

Hann se ganska mycket matcher och bara njuta av att vara ifrån allt ett tag..

Mycket skratt och rastlöshet, sov ingenting på hemvägen heller. Tränade dock lite på att vara tyst XD..

Jaja hemma vid två ca, så dygnade nästan.. (poäng i typ wow-dagboken eller ngt, haha)

Men nu är jag trött, ska träna snart o måste verkligen plugga har två idrottsteori-hemtentor att göra, o så det där jesus-provet med...

Hörs kanske ikväll...

Glad att jag har er TG-brudar, systrar o andra.. ni är bäst... (L)

well,well

That`s all I have to say about that

Jag kommer alltid vara mittemellan...

Min helg var perfekt, vilket ni kanske kunde ana av mitt inlägg i lördags. Asgott att träffa familjen igen:) Iaf var helgen asbra tills i söndags när verkligheten stod som en jävla kronofogde och bankade på dörren. - Hallå där! Uppdatera dig om omvärlden sa han med barsk stämma. Och jag lydde, vilket jag kanske ångrar lite nu...

Nu undrar ni säkert varför? Men det är ingenting som är viktigt egentligen, de som vet, vet vad det gäller alla andra har varit lost;) Känner ett behov av att rentvå mitt namn iallafall. Och det är därför jag ska skriva några rader. 

Jag är mittemellan-syster. Och är van vid den rollen, att vara i mitten, sitta i mitten, gå i mitten, vara i mitten av bråk. Och det är okej, när det gäller mig och mina systrar. Men den här gången gör det inte det. Därför vill jag inte vara i mitten. Jag ville inte vara med i ert bråk, bad inte om det men antar att jag blev tvungen. Därför vill jag bara be om ursäkt om jag har gett er någonting att misstolka. Grejen är den att jag inte tänker välja mellan er. Jag bryr mig om er båda två lika mycket. Och om jag gjort er ledsna ber jag om ursäkt. Men tänker ändå inte umgås med er förrän ni bett varandra om ursäkt, och mig med. För jag blev besviken, det blev jag.

Jag gör nu därför en typisk mitt-emellan grej- jag låter bli att ta ställning. Och jag är nöjd med det...

Imorgon åker jag o TG till Stockholm Open, ska bli så kul att hänga med tennis- tjejerna lite:)

Hörs på onsdag..

well,well

That`s all I have to say about that...

Hemma i skogen igen!

Igår var det fredag, detta innebar hemresa! Genomled en lång dag i skolan, ända till halv fyra. Sen tog jag min svarta King och cyklade hem. Ner till tåget, o jag hade tur! När jag gick ner trodde jag att jag skulle behöva åka buss, men hannn precis med tåget- helgen startade bra! Tjoho! ;)

Mötte plutten i Nässjö, gött att få en flum-kompis att resa med. Vi kom hem o åt mammas köttfärspaj, gud vad gott det är att slippa pasta! En kväll med Idol i "väntans-tecken", syrran skulle ju komma hem! Elva ungefär öppnade hon dörren o lyckades skrämma livet ur mig på kuppen! Säkert planerat;)

Idag åkte jag o syrran in till stora staden, köpte nödvändiga grejer o Kvarteret Skatan säsong 3! Vad glad jag blev när jag fann en säsong som jag inte sett innan...(har faktiskt både ett o två, hihi) Det var trevligt iaf, att bara fika o lalla runt lite. Vi tog också en sväng upp till ridhuset, vilket är emot mina principer lite grann. Inte därför att jag inte gillar hästar utan för att det är så satans kallt! Lillhästen löshoppades, med hjälp av mamma o Plutten.

På eftermiddagen hade vi ett socialt experiment framför oss... Hela familjen hjälptes åt att ta upp vår brygga från sjön. Det gick riktigt bra faktiskt, alla höll sams, och jag fick bara ett blåmärke på lillfingret...

Så dagen är lyckad, nu ska jag kolla lite på sport...

That`s all I have to say about that...



140 miljoner, tråkigt?

Igår blev det ingen uppdatering här, men var lugna det hände inget spännande som ni kunde råka missa...

Idag är det torsdag, så skönt! Detta innebär för er som råkat missa det, att imorn får jag träffa mina systrar! Var så längesen nu känns det som. Hoppas bara att den ena inte blivit helt "norrlänning" och kommer sitta tyst, och att den andra råkat bli "stockholmsbrat"  och bara kommer sitta med plutande läppar och säga nedlåtande saker om mina kläder på engelska;) Haha seriöst, om detta har hänt kommer jag bli rädd och typ ta med dem på terapi ngnstans... :S hihi...(smått nervöst skratt)

Annars har det varit lugnt idag, haft religon o drama och så lite bombit-spel med Anders på det;) Träningen gick sådär, servar just nu från axeln som en 8-åring.. lägger om teknik. Men Mallan o Katta kunde inte låta bli att skratta lite åt mig för det:)

Hade också en intressant politisk diskution idag, pratade om massa saker. Men det som störde mig mest var när vi pratade om att vinna pengar. Jag fullkomligt HATAR när folk säger att de skulle fortsätta jobba om de vann typ 140 miljoner. Det är ju sinnesjukt för fan! Total brist på kreativitet säger jag. Det känns så äckligt Svensson att bara säga, - Jo men jag tror att det blir tråkigt annars. HALLÅ? TRÅKIGT???? Man kan ju göra vad som helst! Om man har pengar och inte jobbar så betyder inte det att man blir ngn soffpotatis för det! känner man för att göra om sin trädgård är det bara att göra det, eller varför inte en jorden runt resa? Eller kanske möblera om hela huset? Eller åka ner och hjälpa folk att bygga brunnar med bra vatten i Afrika? Eller starta en radiostation...

Man kan ju göra vad som helst! Så snälla var kreativa! Tänk stort, och säg inte att ni skulle få tråkigt utan era jobb som kassörskor, lärare eller frisörer...

Nu ska jag plugga för jag har inte vunnit 140 miljoner än...

well,well

That`s all I have to say about that

Nya upptäckter

Idag hade jag ingen morgonträning och fick därför sovmorgon till sju. Behövde det kände jag... Glider ner till skolan och har radio i tre timmar, eller en halvtimme aktivt. Sedan är vi klara och gör ingenting vettigt...

Lunchen idag var rätt god, fisk o potatis. Men detta tyckte inte vissa, som valde att tjata om hur hård potatisen var. Det uppstår en diskution, och jag säger att personen tjatar sönder grejen som en sportjornalist. Varpå ordspråket- Potatis är inte sport, det är näring uppstår. :) Kul faktiskt..

Annars fortsatte dagen lunkande framåt. Tränade i Tk 77 i eftermiddags. Där gör jag två stycken upptäckter eller livsåskådningar om man så vill. Ska återge dessa:

Nr1: Jag förstod varför en stor del av det kvinnliga släktet på jorden knaprar p-piller. Om jag varit tveksam innan så vet jag helt klart varför nu! Hur kommer detta sig då? Jo när jag och Katta spelar, står det en unge på sisådär sex år på läktaren. Vi hade serv och retur träning idag. Och varje gång jag ska serva, eller när Katta slår en retur börjar han/hon/det att göra knäppljud med sin mun. I hallen ekar det asmkt, så varje gång jag jag slängt upp bollen och ska slå till hörs det där ljudet över hela hallen. Lätt att koncentrera sig? Svar nej! Och självklart säger mamman ingenting, trots vissa arga blickar från tjejerna på banan... Ungar är inte goda!!

nr2: Jag förstod idag hur det kommer sig att vissa människor kan bli sugna på att sabotera för sina medmänniskor.

När människor lägger pikar och kommentarer till mig, som är äckligt inlindade får jag panik. Det värsta är att det inte går att ställa personerna mot väggen, för då säger de bara att man har misstolkat deras skämt... Blir tokig på fega människor! Speciellt när de inte bryr sig om att "skämten" inte uppskattas... Då skulle jag seriöst kunna misshandla dem, eller låt oss säga deras bilar, eller datorer eller bara vad som helst som är deras!! Blir ibland rädd att jag ska låta min kriminella sida ta över... Men var lugna, de har inte knäckt mig än! Och när de gör det ska jag hämnas smart, ska fundera ut en plan, HÖHÖHÖ (evil laugh)

well, well

That`s all I have to say about that, saknar mina systrar ngt grymt!


En bilfärd och en shoppingtur

Sitter nu och äter varma mackor med tonfisk och dricker oboy. Lyssnar lite på The International Noise Conspiracy, och är lite lamt inne på msn. Dagens bästa låt är helt klart Smash it up med ovannämda, hade den i huvet redan när jag vaknade imorse. 

Kom på att jag inte berättat om min och Sandras roadtrip än;) I lördags var tanken att vi skulle ha chillat här, istället blev Sandra chafför, så hela kvällen spenderades i en bil typ. Men det var najs. På söndagen ar det dags för vår efterlängtade tur till Jönköping. Vi kom fram och gick på IKEA, jag köpte en konservöppnare, storhandlade verkligen;) Inne på A6 blev det två tröjor och lunch på Soya, mums till båda två. Hittade en jättefin tröja jag verkligen ville ha, men den var dyr... Som tur (eller otur?) fanns den inte i min storlek...

Efter shoppingen blev det avfärd mot Alvesta, Sandras lag spelade innebandy. Tre CD-byten senare var vi framme:) Sävsjö vann med 2-1. Grattis!!

Den här matchen fick mig att tänka tillbaka lite. Alltså har det blivit dags för en nostalgitripp...

När jag o syrrorna var små brukade pappa ta med oss på innebandy, det var alltid så spännande. En av mina lärare spelade, och var typ bäst i laget. Detta tyckte jag var roligt, och sa alltid till honom nästa dag att jag sett honom. (Gick typ i trean, haha). En gång när vi var där i Vimmerby sporthall och satt på första raden, blev en Vimmerby-spelare tacklad över sargen och ramlade över oss. Minns att pappa fick kasta sig fram för att täcka mig o syrrorna så att vi inte skulle bli mosade. Hihi, ett heltidsjobb att skydda oss;)

well,well

That`s all I have to say about that,  nu ska jag plugga...

En grå morgon och en trött dag

Imorse när jag vaknade regnade det. Och var mörk. Och var kallt utanför täcket! Jag vet inte vad jag gjort för ont, så bestämde mig för att fundera över det och snooza en liten stund. Men vid 05.50 var det dags, jag klev upp. Åkte till träningen, uppehåll från regnet faktiskt!

Samma sak när jag cyklade till frukosten från träningen. Jag cyklade ensam, Mallan åkte tidigare.. Grrr!! Men iaf, när jag kommer där i tystnaden på cykelbanan genom skogen, får jag syn på något ungefär 40 meter längre fram. Vad är det där tänkte jag? Ohh det är nog en sån där stor hund som springer sådär snabbt? Men var är isåfall ägaren? Onej, jag vill inte ha den efter mig! Kommer då lite närmare och börjar istället tänka: Är det verkligen en hund? Den är stor, och brun? Nej det är nog ett rådjur? Ja det är det! Vad gör jag nu?!

Jag gjorde ingenting, fortsatte bara cykla och rådjuret gjorde heller ingenting. Men när jag var sådär 20 meter bort, hoppade den lamt iväg med sin kompis.  Detta mina vänner var ungefär det mest spännande som hänt idag!

Trött, trött, trött! Gjorde en muntlig presention på svenskan, annars har det inte hänt ngt vettigt typ. Kul i matsalen med Ninni dock;)

Ska snart iväg och träna. Ikväll blir det att plugga lite och äta upp chipsen till ett One Tree Hill avsnitt.

Well,well

That`s all I have to say about that


Saker förändras

Jag har tänkt på en sak, hur mycket mindre krav man har på saker och ting nu när man bor borta (ja eller hemma, beroende på hur man ser det). Ett exempel är när man kommer hem till mamma o pappa och slipper laga mat och diska. Diskmaskinen är en så sjukt bra grej! Den gör mig så lycklig! Den här helgen har jag dock inte haft turen att få vara hemma med en diskmaskin och mammas lagade mat.

Nu är jag  kvar i Vetlanda, och tänkte titta på VM-kval matchen mellan Sverige och Danmark på min TV. Grejen var bara den att vid fem i eftermiddags kommer det som en blixt från klar himmel:
Matchen går på femman.
 Jag har inte femman.
 Jag kan inte se matchen.
Jo vänta jag har dator tänker jag nöjt. Jag ser matchen där... Hahaha vad smart!
 
Men som sagt snackar vi kanal fem. Ingenting är gratis! Efter många om och men, så fixar jag o Frida så att vi kan se matchen på Unibet. Grejen är bara det att rutan för sändningen är liten, och då menar jag liten! För mig är min 19 tum TV lagom, så ni fattar vad jag har för referens-ramar. Så litet är i det här läget typ 10 gånger 10 tum.
Bilden är kass, och ingen kommentator får vi. Men vi kan se matchen! Tjoho!

Som sagt saker förändras, nu blir jag lycklig av att se matchen på 10tum med dålig bild. För något år sedan hade jag gått i taket för det. Men nu är det inte självklart, fan vad låga krav man har som student:)

Jaja, nu ska jag snart se andra halvlek, o sen kommer Sandra! <3 Vi ska chilla lite, o äta chipssmulorna som blev över från igår. (Också ett exempel på låga krav, hihi )

Well, well

That`s all I have to say about that...


Fika med prima ballerina

Gårdagen var bra, vi hade fredagsmys med Elena, men vi slapp massakera insekter. Istället hade vi klipp och klistra lektion där vi också artbestämde växter. Helt okej faktiskt. Speciellt att klistra upp växterna på planschen;)(Kände mig lite som syrran säkert gör uppe i Umeå, haha)

Kvällen var asgo med kladdkaka, kyckling med curry och idol. Katta o Mallan sov här, och det blev flummigt igår med. När vi skulle sova ville jag o Mallan hellre citera Koops( typ Sveriges roligaste film genom tiderna).

Och idag har vi hjälpt till tre timmar med tennislekis. Trodde det skulle vara värre, herregud ungar är inte direkt min favoritgrej. Men det gick rätt bra faktiskt. Det gjorde serien också vi vann med 3-1! Mötte Partille. Jag spelade andra singel i B-hallen,och vann den i supertiebreak. Frida o Mallan vann också sina singlar. Tyvärr förlorade Katta o Mallan dubbeln, men det gjorde ju ingenting egentligen;)

Det bästa med serien är nästan fikat om man frågar mig och Frida. Det är så himla gott att sätta sig o käka frallor och mackor med ost, skinka och gurka när man spelat klart. Lite saft på det med så blir det perfekt. Men det allra bästa med fikat är ballerina-kexen. Asså det är en gåva från gudarna! Dessa små kex med nogat är något jag skulle kunna äta hur mycket som helst av. Därför fikade jag o Frida lite längre idag:)

Nu har jag iaf kommit hem från tennishallen, funderar på att sova en stund blir nog en sen kväll med Sandra idag, hon skulle ju köra massa folk...

Imorn bär det av mot Jönköping! Jippie gud vad jag ska shoppa då! B.l.a en konservöppnare;)

well,well

That`s all I have to say about that


Flummigt...

Tjena vilken skrattfest! Träningen idag gick ungefär lika dåligt som de andra den här veckan.

Men efter blev det kul, vi skulle ha fys.. Det är jobbigt, jättejobbigt. Så vi brottades lite istället jag katta o mallan...
Jag är sjukt kittlig... speciellt på knäna, mina motståndare i matchen utnyttjade detta och jag hade ingen chans..;)Så skrattade ofrivilligt mig igenom fysen;)

Ikväll har jag o Frida gjort varma mackor, oboy och ätit marabo-choklad... Vet inte om det är sockerkicken som gjort oss så flummiga eller om det är utsikten över den vackra berlin-muren:D Iaf så har vi skrattat så sjukt mkt..
Speciellt åt mina dåliga ordspråk som bara ploppat ut, ex är Så sant som det är sagt, och man måste pröva sig fram för att lyckas. (jag säger -detta är ett ordspråk jag precis kom på...) när jag räknade matte.

Men Fridas kommentar från igår tar ändå priset... Vi tittade på One Tree Hill och Peyton hade målat assnyggt som vanligt när Frida säger- Jag skulle också vilja kunna måla så att folk ser vad det är. ;) Haha klockrent.

Kvällen har iaf varit sjukt flummig. Imorn är det fredagsmys med Elena, tror vi ska massakera insekter??

Well,well

That`s all I have to say about that...

Dina medmänniskor

Idag har en intressant tanke dykt upp i mitt huvud. Det gäller hur vi behandlar våra medmänniskor. Inte det här traditionella med att man inte ska mörda och sådant, nej nu snackar vi attityd.
Jag tycker att man har ett ansvar för hur man uppträder, visst okej livet kan vara åt helvete. Men för fan snacka med mig eller någon om det då. Dina medmänniskor har fan inte som jobb att gissa vad du har för problem. Så snälla prata om det, så att man iaf vet vad det är. Då är det lättare att ta som kompis.
Och om man inte pallar det, så försök att se det positiva, för stämningen dras ner så sjukt mkt av en ledsen människa. Vill man ingenting kan man lika gärna vara hemma. Visst man ska inte smila upp sig om man mår skit. Men att överdriva sin sinnesstämning hjälper inte heller direkt.
Så fan ta ditt ansvar både gentemot dig själv och andra. Dina medmänniskor bryr sig så gör det du med.
Och ja jag heter Karin i andra namn.. hahahaha
well,well
That`s all I have to say about that...

What a day for a daydream...

Okej, den här dagen är slapp, och då menar jag riktigt slapp! Inga lektioner(vilket jag aldrig har på onsdagar.) Och idag hade vi inte morgonträning heller. Tennisen på förmiddagen blev inställd, istället blev det ett bra gympass.(Y) Och i eftermiddag ska jag träna en timme och sen va tränare i en. Det är allt jag har att göra idag.

Visst hade det varit såå skönt om det bara var vad man skulle göra? Nu är det istället så att jag har matte, idrottsteori och ett körkort som jag borde ta tag i! Men då kommer Astrids djävul på vänster-axeln fram och viskar i örat- Gör det imorgon istället... Och jag är en dålig människa, riktigt dålig som väljer att lyssna.

Men vi har alltid fått lära oss att vi har fått två öron för att vi ska lyssna mer,och det är därför jag nu sitter o lyssnar på Di Leva istället för att plugga:) Han säger förresten att stress är någonting ont, och att man borde meditera mer. Om han har rätt är det bra för mig att sitta och drömma ett tag till.

Hihi vad gnälligt, det är ju bara att ta tag i det och göra vad man ska... Imorgon typ.

Well,well

That`s all I have to say about that.

Så jävla illa!

Sitter nu i skolan och läser på SVD.se om Sydafrikanskan som tog VM-guld på 800 meter. Jag blir så jävla förbannad! Det är sån mobbing så det finns inte!

För er som inte är uppdaterade så gäller frågan om segraren var kvinna eller man. Könstester har varit på tapeten för att ta reda på hur det låg till, och hela världen trodde väl i princip att hon var en man och borde testas. Bara för att hon vinner på en bra tid, och är okänd. (och inte Amerikan.)

Men segrarinnan var kvinna, och när vi väl fått reda på det är det inte intressant längre, och vi hör ingenting om henne. Inga repotage med henne, om hur hon har upplevt allt. Inga repotage med Olympiska kommiten, inga ursäkter. Detta gör mig så arg! Men inte nog med den här mobbingen! Nu kommer det fram att hon faktiskt blivit könstestad, (utan att veta om det) redan innan VM. För fan! Låt tjejen va! Hon är 18år och riktigt duktig, men bara för att hon är ifrån Afrika ska vi tracka henne.

Föreställ dig själv att vara 18 år och precis vunnit VM,du är så himla lycklig, allt du drömt om går i uppfyllelse. Men då börjar folk fråga om du verkligen är kvinna! Du är inte ens säker på dig själv när du är 18 år, men det enda du riktigt vet är ju vilket kön du har. Och så går hela världen och frågar om detta stämmer! Fy fan, mår illa bara jag tänker på hur hon måste ha det!  Det är så tragiskt att detta händer 2009.

Well, well

That`s all I have to say about that

Your Dreamgirl

Den här dagen har varit lugn. Imorse tog jag en promenad i skogen o packade lite. Efter det fick jag åka med Carlèns till Vetlanda. Slapp tåget, jippie. De skulle spela serie. ( Vimmerby vann...)Kollade lite på matcherna.

Efter det lämnade jag in mina spel på dagens trav. Spelade på Your Dreamgirl, hon gick in på plats o gav igen pengarna jag spelat för, med tvillingen inräknad.

Annars händer det inte mkt. Vill hitta på ngt men alla är ju så lama!!

Idag har jag ingen nostalgitripp, men ska ge er gårdagens:

Detta hände för några år sedan när jag Soffe, pappa o grannen skulle ut o träna friidrott i Södra Vi. När man åker dit passerar man Vimmerbys reningsverk. Vi sitter alltså i bilen, och det börjar stinka. Jag, pappa och grannen kommenterar denna stank. Lillsyrran sitter i sina egna tankar och några sekunder efter att vi andra avslutat diskutionen och tystnat öpnnar Soffe munnen o Säger

- Det luktar kebab här!

Alla tittar på henne och förklarar att det är reningsverket som luktar, Soffes förklaing blir senare när vi undrar hur hon fick lukten till kebab blev
-Men jag var ju hungrig!

Kom och tänka på det här när vi åkte till Stockholm igår och även då passerade reningsverket...

Go kommentar tkr jag..

Förresten är det så skönt att sätta in hästarna på trav och höra alla surgubbar bakom säga -Kusken hade bara tur!! Och då säga högt till mamma- Gud vad skönt det är att vara en vinnare! Och höra alla gubbarna tystna!

Well, well

That`s all I have to say about that


Inte miljonär idag heller...

Solvalla var det som gällde idag. Åkte hemifrån strax efter åtta och kom nyss hem. Efter en bilresa på ca 2 1/2 timme var vi framme! Vad stort det var! Ashäftigt. Kändes direkt på atmosfären att detta var en bana med klass. Vädret var oxå bra fram till V75 start.

När vi kollat runt, gjort färdigt vårat system och tävlat om biljetter till Sydafrika(som vi inte vann). Intog vi läktaren. Jag satte en plats i första loppet, Torbjörn Jansson med häst nr 8 Titicaca brick. De gick in på en tredje plats och fick igen pengarna dubbelt upp. (29kr).

Satte in dessa i nästa lopp på nr 5 och 7, men där gav det inget. Erik Adielsson körde nr 7 och galopperade bort sig i ledningen typ sex meter innan mål! Gissa om jag var arg!! Det är någonting som inte stämmer mellan mig och Erik, gillar kusken tkr att han kör bra. Men aldrig när jag spelar på honom. Vet inte vad problemet är? Kan hända att det är psykologiskt...

Iaf i lopp tre satte jag in en vinst!:) Hans Owe Sundberg körde häst nr 8 Pamona till seger. Yes!! Mitt adrenalin var uppe på max, och plutten blev rädd för mig när jag hoppade och skrek;) Haha man måste ha stämningen i sig för att vinna ju!!;) 70 kr vann jag för övrigt.

Efter detta var det dags för V75, det vi alla väntat på. Men det blev inte så kul för min del. Fyra rätt. Tänker försvara mig med att säga att det bara var favoriterna som gick in idag. Och sju rätt gav 3000 spänn. Sex rätt gav 30kr, och fem ingenting. Asdåligt.

Jaja får fortsätta jobba, Kingen en av mina spikar kom fyra, inte så kul det heller.

Men dagen har ändå varit rolig.

Well, well

That`s all I have to say about that

I`m coming home again.

Tillbaka "hemhemma" nu. Fint med lagad mat! Lax, spenat och potatis:) o så lite dol på det, kanon!!

Har satt ihop mitt V75 system till imorn. Mamma och Plutten är oxå med på det. Hoppas att det går lika bra som sist:) (Nej jag tänker inte ge ut några speltips, så snål är jag.) Höhöhö (evil laugh).

Annars har det varit en lugn dag idag, med tåg och bussresa.

Ska börja med en ny grej här tänkte jag, dagens nostalgitripp. Där kommer jag skriva ner ett minne som jag tänkt på av ngn anledning under dagen. Dagens minne måste nog bli när jag o Emelie R var på gospelkonsert. Så roligt verkligen. Speciellt när prästen börjar prata om ett privat problem som är för privat för att prata om. Mkt märklig situation.

Imorgon blir det solvalla, gud va kul:)

well,well

That`s all I have to say about that...

Då är det kallt, kallt, kallt.

Okej imorse ringde min klocka alldeles för tidigt. (iaf kändes det så.)
Var såå seg på träningen idag med, usch måste bättra mig. Kanske hade min träning något med min frukost att göra( "kalaspuffs-smulor" och mjölk.) Hittade flingor iaf, jippie! Men frukosten på skolan var god! Alltid bättre när det är gratis.
Det är förresten väldigt kallt i Vetlanda idag, var tvungen att skrapa cykelsadeln.
Nu är det multimedia, aslång lektion men det får väl funka.
Ny grej som ska finnas varje dag på bloggen är dagens nostalgi-tripp. (förklarar mer i eftermiddag).
Well, well
That`s all I have to say about that.

För trött för att finnas till...

Åh! Mina o mallans fikaplaner gick åt skogen, skulle ha fikat o kollat idol idag. Men istället hamnade vi på skolan som informatörer för idrottsgymnasiet. Rätt okej där dock, men så surt att bli av med en fikastund:(

Och nu är jag så trött att jag snart börjar lipa. Det blir aldrig som man tänkt sig är en sak jag kommit på den här veckan. Hinner aldrig med vad jag ska, fast att det inte är speciellt mkt. Får skärpa mig där asså.

Har ingen frukost till imorn, den här gången har jag mjölk men inga flingor, lite halvt ironiskt faktiskt. Men ska få en frukost på skolan efter träningen, det blir najs;)

Ska packa nu, åker hem till vimseby imorn. Ska på trav o vinna några miljoner på lördag tänkte jag.

För trött för att finnas till är ett gott uttryck, det ligger ungefär lika bra i munnen som det här:

Well,well cykelställ...

That´s all I have to say about that.

"Hotdogs-veckan"

Japp, sant som det är sagt! Detta har varit en "hotdogs-vecka"... För er som inte vet vad detta innebär kan jag förklara:

I söndags var jag och handlade. Dags att planera maten för kommande vecka. Kände mig då sugen på hotdogs (ni vet sånna där "barnkorvar" med Dennis på framsidan.) Så jag köpte ett paket, och var väldigt nöjd med min matplanering för veckan. Så ni kanske kan gissa vad jag åt i måndags? Jo hotdogs med snabbmakaroner och riven ost. Mums!!

I tisdags kände jag inte för att handla, så det blev hotdogs igen, men man ska äta varierad kost som vi alla vet. Så jag bytte ut mina vänner makaronerna till bandspagetti. - Med ketchup! Wild and crazy!!

Igår skulle jag till Sandra, och hade lite små bråttom för att hinna med bussen. Därför blev det, ja just det hotdogs och makaroner. Men jag hade inte tid att steka korvarna igår så då fick det bli mickrade korvar med riven ost och ketchup. ( Jag måste få in grönsakerna någonstans). Inte för att tomat är en favorit ens i mosad form menmen.

Och idag tror ni säkert att ni har full koll på vad jag ska äta? Haha där hade ni fel, idag är korvarna slut och därför så blir det:

Snabbmakaroner möter riven ost i oslagbar kombo!

Makaronerna- hej osten jag gillar dig! Kanon att hänga ihop ju...
Osten-Ja visst är det, men det saknas någon, eller hur?
Makaronerna- jo jag vet! Citronpepparen!
Osten- Hur kunde vi glömma den?

Därför fick även citronpepparen vara med på ett hörn.

Men det är ingen fara, jag svälter inte! Idag var det strömming och potatismos i matan! Jag menar det känns som riktigt bra mat för oss ungdomar. En favorit från stenåldern i repris!

Well, well
That`s all I have to say about that


RSS 2.0