dansa just det ja

och just det ja.. dansa är jag äckligt sugen på!!! syrran ska lära mig nya grejer.. sen blir det köra så det ryker.. eller vad säger ni???

dansa dansa dansa

Nej nu får det va nog med alla dessa gnäll-inlägg tkr jag ( och ni med antagligen).

Därför kommer ett positivt skimmer genomsyra detta inlägg:

Febern har sjunkit!! Yippie, den är nu nere på stadiga 37,1 :D aha.. asse slår tillbaka. fly du feberns väktare, annars ska du i vita blodkroppar förgöras!!! mohahaha

Det är vår ute.. jag var ute en liten stund idag, och det var behagligt, men blev lite trött..

Plutten är hemma! Hon kom igår, har ju påsklov den här veckan:) Passar bra... Hon gjorde smothie till oss idag, tror att den har hjälpt mkt faktiskt:) speciellt eftersom hon undviker mjölkprodukter i sina, och låter som en hollywood fru när hon berättar om det:D dagens garv där asså...

jaja det enda som gjorde mig ledsen var att det verkar som att vi inte fick ngn extra tid på radion?! Så jag missade le grande finale...

och allt annat i skolan jag numera släpar i.. fan

jaja prisa gudarna (eller de som styr) det är vår!!!

jahopp...

Jag är skitless på det här! Verkligen skitless!! Vill bli frisk nu!

Huvudvärken har gått över i ett mer illamående stadie, och febern har stigit... igen. var hos läkarn imorse, mamma ville ju att jag skulle kolla så att det inte var körtelfeber jag hade. Men det kunde man tydligen inte se än.. Dock verkade det inte vara ngt allvarligt, så det är väl bara att vänta ut den där jäkla febern.

Annars saknar jag mina finaste mkt, och Sandra vägrar ju svara det aset;) haha skrattar fortfarande..

nu ska jag släppa ut hönsen och sen blir det nog att försöka orka plugga lite.

jahopp... håller fast vid inställningen om facebook förresten...

Against me!

Ja det känns lite så, det går emot mig just nu. Febern har stigit lite till.. Inte farligt men ändå:( Inatt var det sicko, jag fryser alltid när jag sover, men inatt svettades jag seriöst så mycket om mina ben att de var dyblöta... Slände desperat av mig täcket, och frös så att jag hade gåshud 2 sekunder senare.

Blir kvar i Vimmerby idag.. Just nu sitter jag ensam hemma, paranteserna är på auktion. Funderar på att sova lite till eller kolla film? Vet inte vilket som känns mest lockande?

Börjar oxå fundera på att kolla efter en balklänning, om jag inte kan ha syrrans?

Har oxå kommit på att facebook är en skitsida. Den borde heta fjäskbook. Allt folk skriver ska vara så jävla gulligt, eller så tkr de synd om sig själva.. Och jag tillhör samma jävla klan?! FAAN

Against me! räddar dock den här morgonen tror jag, det är typ mitt och fantomens husband.. Nice musik<3

well,well

That`s all I have to say about that...


sjukare än vanligt...

Jaha, ni vet om att jag hade ont i huvet onsdag och torsdag. På torsdagkvällen gjorde även febern entrè. Jag tror att sist jag hade feber var i ettan på gymnasiet, därför är hela den här grejen med att vara sjuk, varm och ynklig lite ovan för mig. Mina "riktiga" tabletter var slut så fick nöja mig med att knarka brustabletter. Lite äckligare, lite brusigare och lite jobbigare.

Fredagen startade med tempen-koll. Och ja, febern höll visst i sig. Så jag fick för typ tredje gången på dessa gymnasieår ringa sjukanmälan.

När jag blir sjuk så blir jag alltid livrädd för att dö. Det spelar ingen roll att jag vet att det typ är omöjigt att det ska ske. Jag blir livrädd (är ju hypokondrie). Så jag blev glad när fantomen oxå sjukanmälde sig för att hålla mig sällskap. (trots att detta visar att jag är ond och egorcentrisk) Sa dock åt honom att han inte borde göra det , men han inte stoppa honom ;)

Tyvärr var ju fredagen den bästa vårdagen hitills, så att ligga i sängen kändes ju kul. Käkade pizza till lunch, så vi fick känna lite på de 17 graderna:)

Mamma var en ängel och kom till vetlanda och hämtade hem mig vid femsnåret. Så nu försöker jag bli frisk i Hålbäckshult. Hoppas bara att det inte är körtelfeber.

Surt att missa Kalmar:(

well,well

That`s all I have to say about that...

huvudvärk

Jag har sprängande huvudvärk. Det gör ont.
Det började igår, när jag skulle kliva upp ur sängen kvart i sex. Jag reste mig upp och det kändes konstigt. Jag snubblade in mot väggen och var tvungen att sätta en hand mot den för att inte ramla. Weird!!
Resten av dagen fortsatte konstigt. Om ni har sett wanted fattar ni nog. Allting blixtrade till i ojämna pulsar och så kändes min hjärna helt fel. Blev värre på kvällen men Sandra och jag botade det med film och godis.
Huvudvärken gjorde dock motattack och var tillbaka när jag vaknade. Ska inte träna idag.. istället hoppas jag att gud ska hjälpa mig på gospellkonserten;D
jaja annars har jag ramlat med cykeln i en stor vattenpöl. Det kändes som en isvak och jag blev dyngsur...
krya på dig Astrid Karin Bäck....

inte mkt att säga...

Idag är det tisdag, vilket innebär tretimmar radiolektion och idrottsteori. Känns inspirerande? Nej inte speciellt, det som känns inspirerande hade varit att få ligga kvar i sängen en stund till. Jag är trött...

Annars är det väl bra.. Igår var Sandra o Fantomen hos mig:) De lagade mat när jag tränade<3 Snällt!! Sen pluggade vi.. haha där fick ni! Mediaelever kan plugga ihop! Och vi hade verkligen en bra studiecirkel;)

jaja nu ska vi snart hämta studentmössorna.. kan bli spännande;)

ikväll ska jag jobba med skolarbete igen...

That`s all I have to say about that

jag är en lantis...

Idag var det skönt att få sova ut kan jag säga. Kände mig såå sliten innan det...

Jag o pappa stack in till stan och kollade i antikaffärerna lite, det var riktigt skönt att traska runt bland affärerna i Vimmerby, solen sken och jag köpte en bok.

Vi var så sugna på att vandra så vi gick ner till skogen, och jag tänker inte förneka det- jag är en lantis! Jag känner det när jag kommer hem. Blir lugn av att komma ner till skogen(trots att den inte såg så rolig ut idag) och jag älskar att känna grusväg under skorna. Att höra fågelkvitter, och se hönsen picka på gården. Nu väntar jag bara på att det ska börja växa rejält. Sen är det maximalt <3

Ikväll blir det att äta kräftor, tårta och hänga med plutten. Har saknat henne! Och imorn ska jag öpnna mina paket, är nyfiken som en snorunge!! Hahaha.. moget? Eller vad säger du Siri?

well,well

That`s all I have to say about that...

ångest snälla stanna kvar under sängen, eller i garderoben!

Jag är en dålig människa. Jag vet det, så snälla säg det inte till mig. Eller gör det, för då kanske lat-astrid försvinner?!
Jag ber min ångest krypa bort till sitt hörn igen, men jag tror att den inte vill lyssna. Inte idag iaf...
Igår skulle jag o Anders ha pluggat, men en väldigt väldigt fin människa och vän behövde oss. Och jag vill ställa upp för vänner i nöd. Så det blev inget plugg utan lite moralhäng med två goa tjejer istället.
Därav lite lite sömn, och därav ingen morgonträning. Ångest????
Och när man hoppar morgonträning och drar sig till skolan, då är inte herr lärare för vår ända lektion där!.. illa? Vi tyckte det och gick hem och diskade bort diskberget som skapade halv ångest-attack i morse.. Varför diskberg? Jo vi bakade muffins och chokladbollar till fikat igår.
Min mobil gick sönder igår:( :( :( Spillde saft över den och nu lever han inte längre.. snyft! Hoppas hoppas hoppas att försäkringen täcker, annars ska jag självmant kasta mig i armarna på min ångest och min självhatande sida...
jaja idag åker jag hem iaf, hoppas att parenteserna är nådiga.. nu ska jag bita sönder mina nagelband
hej...

träningsvärk och tårta...

Veckan skulle kunna sammanfattas i tre ord: tårta, träningsvärk och lathet...
Komplext? Nej inte farligt. Veckan började med att jag o Katta tränade bort lite mc donalds mat på gymet. Därav träningsvärken som präglat resten av veckan;)
Jag o Fantomen har hängt måndag o tisdag, därav den dåliga uppdateringen. Vi skulle ha bakat tårta i måndags. Men det blev igår istället. Asfin blev den, får se om jag laddar upp en bild. Men när man bakar tårta så blir den alltid stor.. därför tas hela mitt kylskåp upp av en tårta nu:)
Och ja, jag är lat. Asså en del kanske inte har märkt det, men det är sant. Jag hittar alltid ngt annat att göra, som att hänga med finaste tex. Dock har jag pluggat o tränat idag, så lite ångest släpper kanske...
Förresten har mina matinköp förvandlats till ett äventyr nu när fantomen oftast hänger på. Han har inte så bra fokus. När vi ska gå o handla vill han ha lista med sig. Och han ränner runt i affären. Kollar vilka presenter man får i flingpaketen den här veckan, smakar på lösgodis och läser reklamblad från estrella. När vi bara ska ha typ mjölk. Det tar tid men är lite kul.
Som när killen stannar och börjar snacka om bacon sist. - asså jag skulle kunna leva på bacon.
- kul men vi ska inte ha några nu...suck, suck suck...
-Nej men det är ju så gott! Asså tänk att få äta bacon jämt!
-jaja jag går nu, kom!
-jaha, men bacon är gott ju!! o så står han kvar och suktar i nån minut..
Och så håller det på...
Men vi handlar ihop... hahaha!!
mogna? eller va säger ni syrror??
pussar och kramar folket!!!

uppdatering... sammanfattning..

Okej, i tisdags hade jag svinkul:) Hängde med Viccan o Ninni på fest.. say no more about that:D
I onsdags var det resa till Falun som gällde, har varit där till söndagsnatt ( därav den dåliga uppdateringen). Vi hade kul där uppe, blandade tennisresultat men mycket skratt och MC donalds:D
Jag  vann inte så mycket, men det var väl kanske väntat, elit är för tufft asså.
Idag blir det tårtbak med fantomen, saknar redan Sandra som är i Norge o åker skidor. Tur att mina andra tjejer är här. Förutom Ninni?
well,well
That`s all I have to say about that...

ooo födelsedag:D

Haha jag fyller år idag, och jag är lycklig som ett barn.. Har aldrig slutat att se fram emot födelsedagen:) Tycker helt enkelt att det är kanonkul att fylla år:D

Jaja det enda som kan förstöra den här dan är att jag har idrottsteori, funderar dock på att "glömma" det. Men får se;)

jaja annars rullar det på, får se vad som händer ikväll.. Lutar åt att det blir att hänga med Nini och Viccan:D

well,well

That`s all I have to say about that... på onsdag ska jag till Falun.

Suprise...mina bästa fixar o trixar<3

Min helg har varit förträfflig! I fredags hängde jag hos fantomen<3 Det var kanon, vi lagade chokladpudding och käk, tittade på ett "trevligt" program- på spåret;) haha pensionärsvarning där:D

I lördags VAR VI BARA SÅÅ TVUGNA att gå upp tidigt. Det var inte jättepoppis hos mig kan jag tala om. Men det var bara för att Fantomen vägrade tala om vad han skulle göra i stan vid elva. Iaf... Vi åkte in och svängde åt fel håll i rondellen. Då blev jag nervös med tanke på att alla har haft hemlisar förra veckan.

Vi plockade upp Hannes som tydligen skulle till statiol?! Vi kom dit( jag trodde fortfarande att jag skulle bli avsläppt hemma) och där stod Sandra? Då fattade jag att det var ngt lurt..

Blev dock gladare när jag fått duscha;) Sen drog vi på roadtrip. Och jag hade ingen aning om vart vi skulle. Men vi kom till Linköping, och där käkade vi. Sen berättade gänget att vi skulle på hockey:D Vi såg LHC-Färjestad. Tyvärr förlorade LHC med 1-2. Men min dag var perfekt. Fatta vad snällt av mina bästa:D

Förfest på vägen hem, men hotellet blev en flopp. Jag o Fantomen klev in o där satt tre pers?! Så vi fick knata hem. Förfrysa benen i tajts.Men det gjorde inget alls. Det var bara att värma sig när vi kom hem;)

hahaha älskar mina bästa<3!!

jag är....lycklig

Nu har slasket frusit i Vetlanda. Detta innebar att jag och fantomen gick till skolan imorse. Efter en dialog MED bilen kom vi fram till att det var för mkt snö att skrapa bort:)
Fixit mässan var väl typ dagens händelse. Och den var lam, men den innebar att jag slapp idrottsteorin och kom hem tidigt:)
Åt förresten på chili thai idag, det var najs:)
Hade tur och fick skjuts både till träningen, från träningen och till och från affären:) Såå gutt..
Är lycklig. Tanken slog mig nyss, och jag gillade det slaget.. Att få hänga med mina fina vänner, lyssna på kåldolmar och kalsipper och njuta lite gör mig glad. Saknas bara en öl...
Jaha nu ska jag städa mitt rum, fortsätta lyssna på Ola Magnell och ringa syster:)
well,well
That`s all I have to say about that

RSS 2.0