Jag vill ha en häst...

Jag vill ha en häst, en riktig häst! Den ska jag ha i Stigs ladugård! :) haha snodde ett litet citat från grannungen, men bytte ut Kalle mot Stig;) Men det är sant, jag vill ha en häst! En travhäst som jag kan träna själv.. Tänk att köpa en billig häst och bara kunna köra med den i skogen.. Nice hade det varit, men fattar att jag inte har tid.
Igår var det modell för en dag som gällde. Katta bjöd med mig o mallan, det var kul! Fick hår och smink fixat och tog kort med proffs. Ska tillbaka på fredag o bestämma om det blir att köpa ngra:)
Nu blir det ATP med media, får se hur det går:)
well,well
That`s all I have to say about that...

Lussekattsbak och julgransjakt...

Idag har jag varit hemma i Hålbäckshult. Kom hem igår kväll, det är så skönt! Igår blev det risgrynsgröt till mat och idol. Idag åkte jag o pappa till björnsholm och skulle gå på akution. Det var dock inte värt att stanna. Så det blev hemfärd och en promenad i skogen i stället. Letade julgran, och hittade oxå två alternativ:)

I eftermiddags bakade jag, plutten o mamma lussekatter. De blev jätte-fina! Julstämningen börjar lägga sig så smått. Första advent imorgon.

Åt oxå potatisgratäng och kalvkött. Smarrigt värre!;) Robinsson tittade vi på, inte så vidare värst...Blir lite irriterad på tv4 som vill spä på fördomar! De väljer att skicka ut ett gäng bimbos och några starka karlar! Hallå!! Det är väl klart att brudarna då inte klarar att hålla sams och inte gillar spindlar?! Blir som sagt lite trött...

Därför blir det läggdags nu, imorn blir det hemfärd till Vetlanda...

well,well

That`s all I have to say about that

Dunderhonung att sälja ngn?

Jag är så trött jämt. Jag fattar inte varför? Jag menar vitaminer får jag i mig, jag sover ordentligt och tränar en hel del... Men ändå är jag så himla seg! Jag är så trött i benen och kroppen. Kände mig helt svag på träningen idag med. På tjejdagen blev jag trött efter fem minuter uppvärmning. Fem minuter! Det är helt sick! Har börjat få en läskig "rökhosta" oxå. Men i övrigt känner jag mig frisk. Vill få tag i dunderhonung eller ngt som kan hjälpa mig lite.
Köpte tofflor idag. Och kom på en sak jag skulle vilja ha i julklapp. En t-shirt med I<3 snabbmakaroner på. Vet inte om det finns, men det hade varit sååå coolt.
Imorn blir det hemfärd till skogen. Ska bli gött att hälsa på paranteserna lite<3
Nu ska jag försöka övertala min lata hjärna att jag borde plugga lite. Det är så svårt!
well,well
That`s all I have to say about that...

Tjejdag i hallen

Idag var det studiedag. För mig blev det mindre studier och mer träning. Vi hade en tjejdag i VTK. Kul med två långa träningspass, lunch på chili thai och utprovning av utrustning. Jag beställde en tennisbag och skor. Även ett pannband. Bra med reducerat pris!
Jag o mallan tränade oxå "vår" grupp. Så ända sedan frukosten vid åtta till klockan sex var vi där... Nu är jag så trött att jag bara vill ligga ner med tummen i munnen under min filt. I min sköna soffa, och kolla på film. Hade tänkt att plugga lite matte o teori. Får se hur det går. Känns som att OTH är mer lockande;)
well,well
That`s all I have to say about that...

Två blommor,lampa. Två blommor,lampa

Jag skrattade hela vägen till tk 77 idag. Eller iaf från tomaslundskolan. Därifrån är det villakvarter som gäller. Vad var det som var så skrattretande kul då? Jo husens fönster...
Jag o mamma (mest mamma) brukar titta på vad folk har i sina fönster. Mamma har då gjort upptäckten att alla "moderna", och "stil-intresserade"människor har en lampa, och två vita krukor i olika höjd i sina fönster. Helst ska lampan stå på ena sidan fönstret och krukorna bredvid varann på andra.
Nu när jag cyklade genom villakvarteret började jag titta på detta och kunde räkna till minst tio(!) hus som hade den här inredningen! Skrattretande tycker jag. Inte för att det egentligen är äckligt fult med denna fönster-konstellation. Utan just för att alla har likadant. Kan verkligen människor ha så äckligt lik smak? Och har man sedan rätt att säga att man har en egen smak? Jag tyckte det var kul iaf. Och speciellt när vissa hus har detta i ALLA sina fönster...
Tycker att en The Hives textslinga passar till det här
You become what you hate, and you hate what you become. Är riktigt rädd att jag ska råka slinka in i ett sånt liv med likadana krukor, studsmatta och fejkpool...
well,well
That`s all I have to say about that

Varför gör jag så?

Tisdag i skolan betydde idag tre timmar radio o lunch. Var duktig på radion, behövde det för att mitt samvete typ skulle bli lite mer fläckfritt. De borde uppfinna ett sådant tvättmedel:
- Via- om du vill tvätta bort fläckarna på ditt samvete! Jag o tusentals andra hade köpt det!
Iaf igår var det tänkt att jag skulle varit hemma och diskat, plockat lite och pluggat körkortsteori. Istället blev det film med sen hemkomst... aj aj aj. Nu har jag ett diskberg och lite att plugga på, innan jag kan bli nöjd. Min prestations-inriktade hjärna säger så iaf...
Saknar mina systrar o Sandra lite, behöver snacka av mig känner jag. Lite ångest har jag, men bröt mitt "löfte" ändå...det suger lite måste jag säga...
well,well... nu ska jag ta tag i disken
That`s all I have to say about that...

Söndagsdeg och nu är det måndag...

Igår var en loj dag, pluggade på vägmärken. Gick jätte-bra faktiskt, ska fortsätta idag...

Det blev söndagsfika med Frida och Linsan oxå! Kanelbullar, wienerbröd, ballerina,julmust och paj:P Vi var mätta och glada när det var dags för OTH. Såg typ fem avsnitt, kanon!

Jag har kommit på vad jag ska göra som projektarbete nu! Jag är såå nöjd! Jag har tänkt att jag ska lära mig spela munspel och dokumentera det... Ska bara köpa munspel dådå...

Nu är det förövrigt måndag, och det händer inte mycket, grått väder ute.

well,well

That`s all I have to say about that...

Åtta timmar i hallen!

Igår vaknade jag vid åtta och åt frukost, risgrynsgröt med jordgubbssylt:) Vid fem i nio bar det av till Vtk-hallen. Det var dags för tennislekis. Hjälpte till med de små fram till tjugo i tolv, sen var det dags för laddning. Serie-match mot kungsbacka väntade...
Jag, mallan o Frida spelade singlar. Jag vann min match med 6-1,6-0 och spelade jätte-bra! Det var jätte-skönt! Satte tryck direkt o hon kom aldrig in i matchen. Frida vann i super-tiebreak :D , men mallan förlorade tyvärr sin match i det samma...
Dubbeln spelade jag o Mallan. I två timmar var det en svängig match, stundtals var det bra spel, men ibland var det nästintill katastrofalt. Vi vann matchen tillslut med 5-7,7-6, 10-5.. NICE!
Jag o mallan hade en lugn kväll med robinsson och godis... Det var nice att få ligga i soffan o slappa lite. Kroppen var helt slut efter vår dag i hallen. Vi var ju där i åtta timmar! Vid fem kunde vi gå o duscha efter seger...
Har sovit gott, nu blir det deg till mnk.. Väntar på att Frida ska komma hem, för då blir det söndagsfika!;)
well,well
That`s all I have to say about that

Inget vettigt egentligen..

Nej precis, men har tråkigt så... Dagen inleddes med träning, det gick faktiskt helt okej! Tävlade mot Danne till frukosten, tjejerna vann-say no more!;)

Igår fick jag hjälp av Mathias med matten, o idag har jag haft lektion. Det är bättre nu,men gillar fortfarande inte andragrads-ekvationerna...

Nu blir det snart natur med Elena. Ikväll väntar kväll hos Ragnarsson med idol och kanske ostbågar? (hoppas) xd

Imorn väntar seriespel och "Astrid o Mallan kväll" NICE!! :D

well,well

That`s all I have to say about that...

Beacuse Jesus loves me!

Japp! Det är sant! Jag fick nämligen mvg på "jesus-provet" ;). Ja eller kristendomen handlade det väl om, men låter roligare med jesus-prov... Det var tur asså, hjälpte mitt humör upp denna regniga dag.

Gick hem vid tolv. Jag tog ett steg i rätt riktning skulle jag vilja påstå! Jag lyssnade på min ängel på axeln (och alla andras tjat) och tog tag i körkorts-teorin.  Hoppas att körkorts-ångesten ska försvinna lite nu iaf..

Pluggade på den en timme typ. Sen blev min djävul för rastlös och sa åt mig att jag var tvungen att sova en stund. Och jag menar jag kan ju inte bara ignorera den stackarn! Så jag lydde.

Tänkte plugga lite till, men det är svårt att hålla fokus på trafikregler kan jag tala om!

Ikväll ska jag äta min avokado, syrran kommer du ihåg vårat avokado minne;)?

well,well

That`s all I have to say about that...


Min matte är för svår...

Jag såg fram emot en lugn kväll idag, med gudfadern och milkshake. Men istället blev jag "tvungen" att räkna matte.. Det gick inget bra, tjatade hit jonte. Han hjälpte mig och var jätte-snäll. Så fort han gick hem så började andragrads-ekvationerna jävlas igen. Nu känner jag mig hyfsat knäckt..

Ska nog sova nu, kommer ändå inte lösa det här. Träningen gick förövrigt skit igen...
Men har börjat tycka att det är kul att träna de små! De är så duktiga!

well,well

That`s all I have to say about that

Provet avklarat

Nu är svenska nationella del 1 avklarat. Kändes helt okej, skrev krönika om pinsamma föräldrar ;). Bara det muntliga kvar.

Calle-balle var här nyss, skönt för då slapp jag ta tag i mitt liv;) Tack gumman! Har diskat, o funderar nu på vad jag ska äta ikväll? Fick ett tips av Phille, men tror jag gör "köttfärs-semlorna" imorn istället:)

Phille stressade typ ihjäl mig med förut. Han är duktig och kom ihåg sina böcker idag. Så han kunde på stödet, men inte jag.. Får hoppas att Mathias kanske kan hjälpa mig att räkna lite ikväll? Undrar om det går att lura honom till det??

Nu ska jag nog sova en stund innan träningen kallar.

Imorn får vi tillbaka "jesus-proven" hoppas på det bästa...

Well,well

That`s all I have to say about that...

Orka rubrik...

Idag har jag haft radio. Ja det är den enda lektion jag haft, men den pågick i tre timmar. Städade innan träningen, det var bra, Då slipper jag det nu.

Imorn har jag nationellt prov i svenska B, bara att hoppas på det bästa. Ska läsa igenom häftet en gång till tänkte jag...

Min träning gick skit igen. Eller iaf inte bra, mina grundslag är så himla flaxiga. Måste få ordning på det, blir ju helt knäckt. Nu ska jag äta kladdkaka och fortsätta vara lam för mig själv. Ganska skönt, men känner mig helt dov. Som att gå i en bubbla ungefär.

Förresten var makaronerna tebax idag, och Amanda fixade min messenger igår. Så nu är Långgatan tebax! Långgatan is the shit, för den är så LÅNG! ;)

The proposal var bra, bara det att han som spelar huvudrollen var äckligt lik Eric Klaesson?! Skrämde mig...

Well,well

That`s all I have to say about that...


Är detta verkligt?

När jag kom efter skolan la jag mig o sov en kvart.. gutt. Svårt bara att komma upp sen, laddade innan gymmet med The Hives. Hjälpte dock inte extremt mkt...

Passet var kanon. Danne körde stenhårt med oss. Jag och Malle hamnade i den klassiska situationen "för trött för att orka lyfta armarna och schamponera håret" Klarade det dock efter lite jobb ;)

Handlat, lagat mat(inte makaroner) diskat och bakat! Hemmafruarna kan frukta mig som en rival! Ska städa imorn... men soporna åker ut idag.. gäsp säger ni där hemma nu. Jag vet! Men har inga vettiga åsikter! Nästan rädd för mig själv!

Kan berätta om min största skräck istället! En intressant grej...
Tänk dig att alla dina vänner och bekanta som du pratar med varje dag egentligen inte finns. Du tror att du pratar med dem, men de är inte verkliga. Allt du gör i vardagen är en illusion. När du tror att du cyklar till skolan och träffar dina vänner, gör läxor och lagar mat gör du egentligen ingenting. Det du i verkligheten gör, är att sitta i en madresserad cell utan fönster och stirra in i en vägg. Medan du pysslar med detta har du ett gäng med professorer som står och analyserar ditt beteende.

Detta kan skrämma mig på riktigt! Det värsta med det är ju att ingen kan intyga att jag är frisk. Alla jag träffar ingår ju isåfall i min sjukdom. Ska göra en skräckfilm om detta någongång..

well,well

That`s all I have to say about that

I skolan

I skolan, har ingen svenska börjar istället om ca 25 min?  Älskar plusgrader!! Frukosten var kanon-god idag.
Träningen var skit, men man kan ju inte få allt?
well,well
That`s all I have to say about that...

Vad säger man?<3

Jag slösurfar lite och kommer in på en sida... Sådant händer ofta tänker ni, men den här gången är det faktiskt lite speciellt. Jag blev rörd, say no more... Bryr mig om dig med vännen:)

Förövrigt hoppas jag att Frida kryar på sig, och att Danne inte är jätte-arg på mig imorn;)

well,well

That`s all I have to say about that....

Blir inte alltid vad man tänkt..

Det blev inget Växjö... Ingen bil, betyder ingen skjuts, betyder att man inte tar sig hem, betyder att man struntar i det... Åkte hem till vimmerby på fredagen istället.

Har haft en bra helg, slappa dagar med lite jobb i trädgården, firande av syster och körslag i Vimmerby Kyrka. Det sistnämnda kanske känns otippat? Jo jag vet, men såhär var det:
Jag, syrran, mamma och Gunilla var där. Ganska mysigt men oxå ganska tråkigt. Fem körer sjöng tre låtar var. Och en dålig presentatör snackade. Rotary anordnade för att stödja polio-sjuka bla. Jaja, det var ju för en bra sak iaf:)

Idag blir det hemfärd, ser fram emot OTH med Frida ikväll;)

Well,well

That`s all I have to say about that...

Asgutt:)

Hahaha den här dan är så bra!
Jag ska till växjö imorn med tjejerna!! Sååå kul<3 Kommer hem lördag morgon istället najs...
Niorna är här och det är faktiskt riktigt kul..
Den här dagen är bra, och snart ska jag till malmis o hämta filmerna hoppas jag..
well,well
That`s all I have to say about that...

En helt okej dag..

Idag har det varit bra.. Kände att denna sida måste få ngt positivt inlägg. Speciellt så att inte vissa börjar oroa sig. Missförstå mig rätt;) Jag tkr bara att det är lite tjatigt just nu och därför blir det lite negg... Mest här dock...

Blir oxå lite ledsen av att det verkar va så svårt för folk att komma överens. Har man problem med folks beteende är det väl bättre att snacka om det? eller har jag fel?

Dagen har varit fin! Har mest tränat o ätit men oxå lite skola emellan. Kvällsmat blev varma mackor.. o så lagade jag mat åt frida:)

Några bra citat har oxå fått plats..

Ett exempel... När jag o amanda bytte om började vi prata om Carola och en evighet varpå hon säger att hon har varit på en del av hennes konserter. När hon var liten då.. Jag svarar- Sånt sätter spår och suckar...

Kul var det, även när citatet-Jag köper ost när min ekonomi tillåter kom till...

Hihi, imorn blir det en lång dag i skolan..

well,well

That`s all I have to say about that...

Snart är det helg... tjoho

Idag är det onsdag:) Nice! Snart är det helg... Då ska jag åka hem till skogen! Hihi, och ge min fader och syster sina presenter. Idag har jag tränat hela förmiddagen. Och ätit lunch. Brände sönder min tunga:(

Det är tänkt att jag ska räkna matte nu. Så borde väl göra det. Men var ju duktig igår faktiskt. :)

Sandra är tillbaka i skolan nu! Så kul asså...
Vi har knäckt Eric på facebook med! Älskar att jag fick stöd av Anton, Sofie och Sandra<3

well,well

That`s all I have to say about that...

Kicken vart tog den vägen?

Idag regnar det, har gjort det hela morgonen. Har inte ngn fungerande mobil och hade ställt klockan på kvart i sju. Den ringer kvart över. Det är därför jag hatar vanliga väckarklockor...

Kom på att det kunde vara bra att äta frukost kvart över åtta. Kom lite försent, men ångrar nu att jag kom hit överhuvudtaget. Inga roliga människor, inget roligt som händer. Inget vettigt heller. Funderar på att dra hem efter lunch. Men har ju ingenting att göra där heller. Och så lackar folket på mig för att jag inte har lust att göra reklam för media!-en skitlinje som man inte blir ngt av. Hallå?! Jag trodde det var en synd att ljuga? Men kanske inte...

Ska äta iaf, sen får jag se vad som händer.  Mamma har mejlat min puk-kod nu:D Så nu kan jag nog få igång mobilen igen..

Lyssnar på Krunegårds- hela livet var ett disco. BRA text där asså...

Har kommit på min största skräck, ska förkara när jag orkar...

well,well

That`s all I have to say about that...


För att min vardag laggar sönder!!

Min mobil stängde av sig själv. Jag slog in fel pin-kod 3 gånger. Min puk-kod är i Vimmerby. Grattis. Den här dagen blir bättre och bättre...

Och nu kom Jason Mraz som reklam på spotify med sin gamla låt I`m yours...

FOSTERSTÄLLNING NU...

well,well

That`s all I have to say about that...

Meningslöst -och nej jag äger inte er!

Den här dagen har varit totalt jävla meningslös! Iaf till klockan två, sen gick jag hem o satte på spotify och sov... Fram till tre. Det var så najs. Dock inte lika gött att gå upp och åka till gymet. Men när jag väl kom dit var det bra. Det var längesen Danne körde så hårt med oss, och jag mådde nog bra av det tror jag.

Handlat både det ena och andra. Gjort våfflor igen, och så hamnade jag här. Jag är fortfarnade som en zombie. Jag fryser om mina fötter, men ORKAR INTE gå två steg o hämta mina tofflor.

Ska snart göra milkshake tror jag? O kanske se vad det är på tv? (Det ryktas ju om någon fotbollsgala)

By the way är jag så jävla ensam hemma igen. Blir knäpp av det snart tror jag... Är glad att jag har mina systrar o sandra på ett hörn<3 ;)

Är förresten så jävla trött på att alla skyller på mig hela tiden! Jag bestämmer fan inte över era jävla liv, även om ni gärna skulle vilja det! Nästa gång ni gnäller på att jag har bestämt någonting som jag inte har... Skaffa er en egen vilja, jag är inte diktator och bestämmer inte över era beslut(än)...

well,well

That`s all I have to say about that...


Som en zombie

Jag känner mig som en zombie. Helt väck i huvudet. Har ingen aning om vad jag gör. Dålig träning, och nu är jag sömnig. Trots en bra natt med åtta timmars sömn. Vilken tur då att det inte händer någonting vettigt i skolan...
Jag har ingen koll, men det löser sig väl under dagen... Exempelvis försökte jag rycka upp dörren till media, trots att vi har haft kod för att komma in i alla de här tre åren.
well,well
That`s all I have to say about that...

Så mycket rastlöshet att jag inte vet vad!

Jag har tråkigt! Jätte-tråkigt! Tråk,tråk,tråk...

Idag har det varit slött... Försökte räkna matte men fattar ju ingenting:( Har gjort våfflor,handlat och kollat på tv. Både kvarteret skatan och maffiabröder. Maffiabröder var bra, såg den hemma hos Eric. Trots att jag slog ihjäl ngra timmar där känns det inte som att det händer någonting!

Nu sitter jag ensam hemma igen. Och jag är så rastlös! AHH hatar söndagseftermiddagar!!!

Vill umgås med någon rolig skön människa, frågan är med vem? Vill hitta på någonting, men vet inte vad? Vill lyssna på någon bra musik, men kommer inte på något. Ni förstår grejen...Rastlösheten ligger som ett lock över hela rummet, och jag kommer snart få sån panik att jag börjar klösa på väggarna!!!

Det enda som återstår är väl att titta på tv igen... BLÄ!

well,well

That`s all I have to say about that

Inga vinster...

Blev ingen vinst på V75, hade typ tre rätt. I två lopp fick mina hästar stryk på målfoto... fy fan för det!

Matchen gick skit! Har inte spelat så dåligt sen i våras.... Seriematchen förlorade vi oxå med 3-1, samma resultat som i min match. Så resultatmässigt var väl inte dagen ngn höjdare direkt...

Hade det dock trevligt med Emelie o Anders igår. Pizza o b-fillm:) Filmen handlade om en talande anka som kommer ner till jorden, mkt märklig och lite läskig. Talande ankor är väl typ det värsta som skulle kunna drabba oss;)

Nu är det söndag, och jag är ensam hemma, igen. Händer ingenting, tänkte räkna lite matte.Vi får väl se om jag orkar...

Jag lyssnar på p3 o chillar lite. Det kan vara skönt att ha en sån dag ibland. Blir ju inte så ofta så annars. Vore dock trevligt att ha någon att prata med. Gillar inte att vara ensam. Så den här helgen är väl bra träning för mig. Kan tänka mig att folk hade sagt så iaf...

well,well

That`s all I have to say about that...




Ensam hemma...

Blev ngra kommentarer om glassen sist:) Ja det var gott, o igår gjorde jag o amanda pannkakor. Och då köpte jag 2 nya liter!! Så fint asså!

Annars hände det inte mkt igår, Eric var här o hämtade sin film, och kollade klart American gangster...
Det snöade oxå igår, och var kallt! Riktigt skitväder! Hatar snö, glad att det smälte bort:)

Idag har det varit fem plus och regn... Lite tråkigt men som sagt bättre än snö!

Gjort ett nytt reportage idag. Med ATG-ombudet på krysset. Var inte nervös alls;) Ingenting i jämförelse med sist. Det blev bra, och han var schysst. Vi snackade massa trav både innan och efter intervjun. Och nyss var jag tebax o köpte trevronden.. hihi lite humor där.

Satsar på en ensam hemmakväll med chips, idol och innan det travronden. Det är ju jackpot på V75, 44 miljoner! Hoppas att jag lyckas sätta ihop ett bra system:)

Nu blir det städ till lejonkungen-musik, har massa disk...

well,well

That´s all I have to say about that...

ett glatt nervvrak

Idag har jag gått runt och varit nervös fram till kvart över ett. Och inte lite nervös heller! Shit det var längesen det var så jäkligt! Men sen är det ju inte varje dag man får chansen att intervjua sin typ idol heller!!

Vid nio såg jag att Erik Adielsson svarat, och ville ställa upp!! Fan vad glad jag blev! Och intervjun (som skedde via telefon) blev jag riktigt nöjd med! Så kul! Det var värt nervositeten kan jag tala om.

Resten av dagen har jag typ varit hur nöjd som helst. Fast jag var ett stort leende redan innan i och för sig;)

Träningen gick dock inget vidare, var inte min grej heler att spela dubbel med ngn som man inte riktigt klaffar med om man säger så... Att vara tränare gick bättre, fast trötta tränare och hyperpigga barn är inte världens bästa kombo. Men var kul iaf...

Nu blir det film igen, och kanske ska man slå till med lite glass med? När man ändå är igång menar jag...

well,well

That`s all I have to say about that

Inte mycket, men lite iaf...

Jag har ett blåmärke på hakan. Eller under precis. Klantigt? Lite, och ont gör det med... hihi

Idag har jag mejlat Erik Adielsson, hoppas han vill ställa upp på en intervju till mitt radioprogram. Hade varit asgrymt!

Har städat nyss, till lejonkungen-musik. Frida har fixat playlist lejonkungen på spotify:) Najs!!

Nu blir det film, igen.. o lite glass med... mums

well,well

That`s all I have to say about that...

ny design o vuxenpoäng hitåt!

Som ni ser om ni har ögonen med er, har jag en ny design på bloggen:) Calle-Balle har fixat o trixat lite... Älskar personligen hippiebussen<3

Idag var det skola igen... Det var faktiskt helt okej. Hände inte mkt dock. Spelade mkt bomb it med Fantomen idag. Det var kul, jag har blivit bättre! hihi

När jag kom hem hade rummet blivit varmare! Tjoho! Frös nämligen som en hund inatt. Var tyvärr för lat för att orka kliva upp o hämta en filt;) Detta ledde till att jag var hyfsat stel i ryggen när jag vaknade... O ja, jag vet att jag får skylla mig själv!

Men när jag kom hem, gjorde jag oxå en annan upptäckt! Spännande? Lite kanske, en glödlampa var trasig...
O vet ni vad? Jag bytte de själv! Vuxenpoäng hitåt lixom!

Gym i eftermiddags, det kändes att jag slarvat med träningen asså, nu e jag trött. Väntar på Frida, vi ska käka godis sen:) O kolla på Reservoir Dogs! Tjoho...

Lyssnar på Toms playlist på spotify, Thank`s man! Mina kompisar e goa. En fixar bloggen, en annan hjälper mig med min beslutsångest när det gäller musik:)

well,well

That`s all I have to say about that...

Så var det slut..

Precis exakt så är det: lovet är slut nu. Men det har varit bra, alldeles lagom faktiskt. Sen sist har följande hänt:

Rookie i fredags, det var trevligt. Jag o plutten dansade och pratade med massa vänner från förr... Najs!

I lördags var vi ensamma hemma, paranteserna hade begett sig till staden Stockholm. Så dagen blev slö. Jag o Plutten kollade på tv, bar bräder och var i stallet. På kvällen var det chill med lövbiff och potatisgratäng som gällde. Julmusten kom fram o godiset med. Sen tittade vi på Låt den rätte komma in. Den var bra faktiskt.

Idag är det söndag. Och dagen har varit rolig, bara lite ångestfylld. Gick upp kvart över åtta. Jag var duktig o fixade klart albumet åt föräldrarna. Blev lite klassiska tillbaka-blickar men fick ihop årtalen till slut;)

Fitore och Emelie kom förbi:D det var najs, vi tog igen många förlorade samtal...

Dags att åka iväg sen, eller hem som vissa föredrar att kalla det:)

Nu är jag i Vetlanda. Hamnade här, men har faktiskt packat upp grejerna oxå...

Det var tågresan som var ångestfylld. Fick åka själv första biten.. Och som om det inte var nog var det massa folk, fick en ganska dålig plats.Men det tar inte slut där heller. Nej nej! På sätet tvärs över gången satt ett mkt kärt par. Som gjorde vad nykära par brukar. De klättrade helt enkelt över varann som om det inte fanns ngn svininfluensa... Jag kunde inte titta ngnstans utan att se dem i ögonvrån! AHH.. kände mig ännu mera ensam, aggresiv och ja trött.. + att jag behövde ett läppbalsam så att det stod härliga till. Men mitt låg- just det, längst ner i väskan! ;)

Ilands-problem ja vet... men ändå ngn gång måste man tycka synd om sig själv. Vi kallar det söndagsångest med ett finare ord...

well,well

That`s all I have to say about that...

RSS 2.0