det känns bra

Min helg är planerad, och känns kalas att åka i väg till vetlanda igen, så längesen sist. Nästa helg blir det nog att träffa gamla gänget o det ser jag fram emot!!

Jag tror att jag kommer jobba som tennistränare i höst och det kommer bli roligt! Ska nog försöka träna en gång i veckan med, för att bli av med "ölmagen" eller ja magen;)

Idag har jag övningskört lite och plockat svamp.. nu ska jag snart förbereda mig för jobb, känns inte så lockande, men ändå helt okej med pengar;)

Den här veckan får jag skjuts från långbrössle med snäll arbetskamrat, men det innebär att jag igår(och idag) cyklar fem kilometer ut till stora vägen i mörker. tio på kvällen.. Det gick bra igår, bara det att cykellyset inte funkade förrän efter en kilometer och var jävligt mesigt.. men chansade o  höll mig på vägen:) Jag har reflexväst om ni undrar.. så jag syns men ser inget;)

jaha.. nu ska jag nog gå igenom de där skyltarna igen.. kan snart gänget tror jag:D

that`s all I have to say about that

en liten uppdatering...

Okej det händer en del, och jag bloggar ju dåligt så en liten uppdatering sen sist kanske är på sin plats..

Mina systrar har flyttat o börjat skolan igen.. lite tomt men plutten kommer ju hem på helgerna. (Ska tvinga henne att göra kanelbullar till mig imorn) hihihi

Jag har jobb nästa vecka med, men sen vet jag inte(eller Åbro).. Men det blir ingen skola för mig det här året, håller mig hemma o sällskapar paranteserna istället;)

Jag har skrivit in mig på körskolan o var o gjorde fas A för första gången igår.. Svårt tkr jag...

I helgen ska jag fortsätta plugga o fixa hemma. Va sugen på att åka till vetlanda o festa, men jobbar söndag kväll så kändes lite jobbigt. Men om ngn festsugen Vetlandabo läser detta får ni gärna höra av er om nästa helg;D

Annars.. jo just det! Jag var på malmöfestivalen i tisdags! Asroligt!! Vi (jag o fantomen) såg Johnossi och vårt "husband" Against Me!!!!! Fy fan va häftigt det var att se AG så jäkla bra! Bara fans i publiken o tokbra stämning, massa bra låtar och totalt lyckorus!!  Johnossi var oxå kanon men publiken var mkt tråkigare, men det blir ju så när man har en hit på radion kan jag tänka mig...

Nu ska jag städa här hemma tänkte jag, sen blir det att plugga lite tror jag..

puss hej

Leonard Cohen i huvudet jämt

Jag har hittat parantesernas gamla Cohen Lp den här sommaren. Lyssnar på honom så himla ofta just nu. Men så är han ju fruktansvärt bra oxå. Min favorit är Chelsea hotel.
Jobbar natt den här veckan och går o nynnar hela tiden. Tur att vi inte är så många på bygget nattetid;) Nattarbete gör mig förresten väldigt trött och seg. Men bra betalt och det gillas:)
Mitt knä har ballat ur, kan inte ens stå upp när jag cyklar längre menmen...
Annars så längtar jag redan till nästa helg: Ska bli så gött!!!
Jaha nu ska jag försöka få tag i en superhjälte som ignorerar mig...
hihihihihihi

....

okej, beslutångesten kryper runt under mitt skinn. Vi har blivit bra kompisar nu, eller nej det är väl mest så att vi har lärt känna varandra bra. Vi hänger rätt ofta.

Vad ska jag göra till hösten, vad vill jag göra till hösten och framförallt vad kan jag göra??? Sen blir det inte bättre av att jag har en jäkla massa saker som jag inte tagit tag i ännu.

Just nu ser det väl ut som om jag inte börjar plugga. Tabbade mig på insöket och därför tror jag att jag är så gott som körd. Så då måste jag försöka ha jobb tills jag ska göra ngt annat. Men det löser sig nog det med. Bara svårt att veta hur det ska gå med allt. Och distansförhållande gör inte situationen roligare.

Menmen dags att jobba för förbättring.... tackkort ska skrivas ( jag kommenterar inte ens det där) XD

puss

RSS 2.0