blommor gör kvällen

Igår gick jag upp 04.40 idag gick jag upp 04.30. Skillnaden mellan dagarna var att igår kom jag inte i säng förrän 23.08. Anledning? TRAV
Jag mamma o pappa åkte till mantorp. Vädret var härligt och loppen bra. Men jag fick inte in ngt. Inget alls. Skulle ha satt en vinnare men han gav för dåligt odds;) Men iaf vi stod vid räcket och applåderade kusken som ironiskt nog förstört hela min kväll med sina segrar framför mina hästar. Åke Svanstedt. Jag tror att han såg hur sur jag var för han slängde vinstbuketten till mig. Och det, dessa blommor gjorde min kväll:D Gav dem till faster innan vi åkte, hade ett par från studden ju ;)..
Jobbar ju som underförstått av tidiga upp-stigningen förmiddag nu. Går bra tkr jag. Bara två dar kvar nu.. Känns askalas:) Sen är det midsommar!!!
well,well
That`s all I have to say about that...

O nu har jag blivit firad:D

Ja en vecka efter studden var det dags! Massa goa vänner o släktingar hade tagit sig hela vägen till lilla Hålbäckshult och mig för att fira min student. Var skitkul att springa ut från verandan o mötas av alla människor. För mkt folk var vi, närmare 60 med alla barn:D O det kändes jätte-lyckat! Mammas goda mat, gott dricka, hyfsat väder och fina presenter. Tror ärligt talat inte att det kunde blivit bättre!!!! :D Tack igen alla!
Förra veckan på jobbet gick förresten kanon:) Var kul att vara tebax, o nu ska jag sova för imorn blir det att gå upp 04.40 gör att ta mig till jobbet. Tackar mamma för att hon kör sin dåliga dotter utan körkort.
Tre dagar sen är det dags att ses igen Fantomen, ska hålla ut;)
ja det enda jag kan säga är väl en väldigt lyckad helg med väldigt härligt sällskap och jag tror att midsommar blir lika bra:D
puss

Tagga att leva i en kartong...

Kommer att tänka på låten " Little boxes" tror den heter så. Där bor alla i likadana kartonghus. Så är det väl inte riktigt för mig men hela rummet är fullt med kartonger. Flyttade hem idag o nu sitter jag här vid familjens dator igen. Känns märkligt, men skönt, men jobbigt.

Hela familjen är hemma och det ska bli spännande att se hur det artar sig i sommar;)

Imorn ska jag jobba, är lite nervös faktiskt.. haha det löser sig nog med det med.  Det är nu jag skulle haft ett körkort.

Jag ska följa min finaste råd och inte säga ngt mer om situationen som uppstått tror jag. Fast jag inte ens sagt ngt om det innan. Där kan jag också använda mitt nya favoritord märkligt.

Nu vill jag bara att han ska logga in för jag vill prata om roliga saker, om framtid och om idag:)

peace out

jag har tagit studenten:D

Igår kom dagen som man väntat på i 12 år! ofattbart fortfarande. Dagen där man alltid stått och sett på och längtat. Nu var det vi. Det var vi!!
Lyckan var total och redan kvart över tio på morgonen var jag hes. Champangefrukost, fotografering, aulan,mat och mentorstidx2 stod på schemat. Sen var det dags. Vi sprang ut:D Ofantligt kul, marschera ner till torget med flaken och hoppa upp:) Såå kul, såå hes, sånt hålligång.
Efter allt detta spännande åkte jag o familjen o käkade, sen drog jag till anders och vidare till Östanå. Hade kul helt klart. Dansade med skåne, fantomen Kriss och phille;) Asgött. (Men balen slog detta faktiskt)
Idag har det varit häng med finaste och packning som stod på listan. Har nästan allt i kartonger nu:) Känns bara sorligt att det numera är distansförhållande som gäller. Menmen...
på måndag blir det jobb...
puss hej

lång tid ingenting

Så är det på många plan. Lång tid utan inlägg på bloggen. Lång tid i Vetlanda blir snart ingenting. Lång tids bekantskap blir snart.. ingenting.
Känns det? Bra visst, samtidigt jävligt förbanat tokjobbigt. Brukar träffa fantomen jämt, nu blir det nästan ingenting. Kommer sakna honom varje dag han inte är hos mig. Sitter ensam nu, och saknar redan. Men snart kommer han hit o hjälper mig vika flyttkartonger:) Klarade det inte så behövde en räddare.
Imorn är det dags, sista dagen på njudung, har inte fattat det än. Herregud vad sjukt, minns fortfarande första dan som om det vore igår.
Vet förresten vilka som räknas nu, trött på all dubbelmoral och mår illa vid tanken på att jag antagligen är exakt likadan. Men snart är jag hemma hos mina finaste syrror och det är jag glad över.
Nu ska jag måla mina naglar.
imorn ska det regna, känns inte bra..

RSS 2.0