jaså..

Nu har jag ordnat upp mitt liv lite grann, o genast känns det lite bättre...

Hoppas att det löser sig som det ska med allt bara..

Funderar på att baka något eller sätta ihop ett travsystem.. kanske slår på stort o gör båda? Jaja..

see ya

Miss Cash?

Det är tråkigt nu.. skit, jävla aptråkigt med allt faktiskt...

Vill ha det där kortet bara, men det går ju sådär.. Fick upp en ljusglimt i mörkret o tänkte boka privat.. men då måste jag klara halkan sj först. O för att ens få köra den måste jag klara ngt slalomprov om jag bokar sj, på 40 sekunder. Inte kul.

Nu letar jag trafikskola i jönköping för att köra stadskörning där istället men hittar inte det jag vill...

Lipar nästan o vädret gör det bättre...

tror jag går o lägger mig fast klockan bara är 19.20...

har tappat lusten o inget jobb får jag.. o på tennisen vet jag inte ens vad jag har för lön, fast jag jobbat sen september..???

Känns det bra? Nej om ngn vill hjälpa till så vore fest gött.. men helgen blir hemma utan fantom för lussebak.. aja

peace out.. funderar åt helvetet för mkt på det du inte förnekade...

rastlös?

Om jag hade ngn plan när jag satte mig här så är den borta nu.. har helt glömt bort varför jag skulle göra det..
Planen för mitt liv känns oxå bortblåst.. glider bara med o börjar få lite panik. Skulle ju ta körkort innan jul hade jag lovat mig sj.. men det finns nog inga tider.. ska nog ringa jönköping o höra om jag kan köra halk, upp o skrivningen där?! vill ju ta det så snabbt som möjligt..
Har inget jobb heller o ingen plan för våren? O plugg till hösten, känns både och. Fan jag skulle ju resa efter jul.. ville ju det, vad hände? Just det har inte tagit körkortet än...
Det som är gött nu är iaf min bakgrundsmusik.. var inne på skivlagret o köpte spontant skivan de spelade.. låter lite som Neil Young. I`m Kingfisher kallar han sig, svensken som egentligen heter Thomas Denver Jonsson.. bra är han lyssna in det.. är tipset :)
Och ja jag har den där avundsjuka känslan ibland fortfarande.. fattar inte varför?

någon mer med julkänsla?

Jag kan känna det.. hur stämningen börjar smyga sig på. Ni vet den där pirriga lilla mysiga klumpen i magen som kommer växa tills allt blir vitt luddigt o tok-mysigt?
Idag har jag inhandlat alla julklappar utan en, smakat min första lussekatt för i år och tittat på tomtar i skyltfönster. Jag har slagit in klappar med så nu är vi på-g :)
Det här året är det pelle svanslös som gäller som kalender :) förra var ju julens hjältar( se den, så kalas bra!!)  men fick även mysteriet på greveholm av anders.. så kanske blir två stycken? kan inte bli för mkt jul;) Om ni undrar gillar jag inte dagens kalendrar så passar på att istället va nostalgisk:) Snart ska chokladkalendern hängas upp.. jag taggar bara två veckor kvar till första biten, så nu har väl förfesten börjat? ;)
god "för-jul" på er alla:)

hmm..

Jag har hittat tillbaka till de gamla godingarna som jag inte lyssnat på, på ganska länge. Känns skönt:) Men börjar tänka när man lyssnar på lasse Lindh, Håkan Hellström o annat. Men visst kanske är bra terapi.

Imorn är det fredag.. Idag väntar städning av ladugårn. Låter bra..

Tänker på dig
på mig
på oss
på allt
på dem...

nostalgisk..

ikväll har jag städat rummet o lyssnat på sån musik jag lyssnade på förr.. inte förr-förr men ändå förr. Sånt jag lyssnade på när vi umgicks. Skön musik var det:)
Så jag blev nostalgisk o lite sentimental.. men det är skönt det med ibland.. O när vi sen snackade om det som va o du till och med bad om ursäkt för en del grejer då kändes det bara tok-skönt. Färdigt, klart, avslutat men ändå lite fundersamt.  För det var otippat o det är andra gången på kort tid.. som det blivit otippat. Med två olika människor som jag uppenbarligen missuppfattat på olika sätt. Förstår inte att man kan va så borta när man är i det. O säkert är jag det med ngn nu med. Kommer va hela livet, med olika människor i olika situationer o fundera efter.
men fundera efter hjälper inte, tjänar ingenting till. och är ingenting en media-elev bör sysselsätta hjärnan med. För hade det varit på ett annat sätt hade det inte varit bra nu det vet jag. Så jag är glad men fundersam.
Nu ska jag fortsätta va sentimental o säga som du sa.. Meningen med livet är uppnådd om man har lyckats göra skillnad för en människa. Räddat en människa och gjort personens liv mer innehållsrikt o lyckligt. Det tror jag räcker för att ha nått meningen med livet. Det var fint tycker jag..
well,well...
that`s all I have to say about that.. avslutat klart men fundersamt..

gött:)

Fredagen bjöd på en resa till ullared. Trevligt trevligt:) Kom hem med massa bra grejer, lite trötta ben och redo för fest:)
Hoppade av i sävsjö hos underbara Sandra och hamnade på förfest hos några snubbar o sen mina vänner hamnade jag på en mc-klubb.. kul men märkligt;)
Fantomen var en ängel o fick hämta sin förvirrade flickvän som inte hade ngn vägbeskrining;) Men hem kom vi o kul hade jag:)
Annars var helgen lugn o jävligt härlig.
Den här veckan jobbar jag natt så tiden försvinner iväg..
puss

RSS 2.0