underbart!

Jag var ledig i fredags så drog till Vetlanda..

Där spelade jag minigolf med två hårdrockare o fantomen:) Kul var det, att träffa underbara skåne, bekanta sig med Magnus och skratta med Fantomen.

Efter denna runda i Korsberga drog jag o Anders till Växjö.. bio o resturang :D (man har ju kommit upp sig o blivit biokompis ibland) ;)

Lördagen bjöd på disneyfilm, regn o fest i Vetlanda.. än en gång med hårdrockarna.. Trots regnet var det väldigt kul...

Söndagens spel gick sådär, men annars var det verkligen toppen. Har haft det kanon i helgen, men nu är jag trött. uppe Fem imorse..

Imorn blir det klippning, nu blir det nog Kenny Starfighter...

peace...

crazy

Den här veckan är lite smått crazy måste jag säga.. Jag har missat viktigt möte, varit med i tidningen om biodling, försökt nå körskolan och blivit småtrackad för mina arm-muskler på jobbet.

Herregud.. det är skönt att det snart är helg. Då bär det av till Vetlanda.. GÖTT

nu väntar jag på att fantomen ska ringa, har inte pratat på hela veckan (snyft) Men det får väl tas igen...

Annars skulle det ju tydligen regna i helgen, jag är festsugen och har fortfarande beslutångest..

Lite sugen på pannkakor med...

See ya ;)

beslutångest

I helgen var det kanon.. Jag var på Visfestivalen två dar, både tors o fre.. Såg blandannat Caj Karlsson som var så bra att jag nästan grät. Och Ola magnell som var så bra att lyckan steg tills hela huvudet bara njöt. Mkt bra annat oxå, men skulle jag beskriva alla skulle hela inlägget gå på det, så nej.

Fantomen var ju här så i lördags var det mysdag med honom o syster. Barnhemmet sågs o allmänt degande stod på programmet.  Söndagen spenderades på en folkrace-bana. Mycket mycket roligt. I helgen har jag även varit övertänd på kubb och spottat den första körsbärs-kärnan:D

Men nu är det vardag igen, och det kan ju va gött det med. Lönen kommer på fredag.. Men jag har beslutångest så det knakar i huvet mina vänner. Plugga eller inte plugga det är frågan? Och isåfall måste jag ju komma in;) Och om jag inte pluggar måste jag lyckas få förlängt på åbro, eller jobb ngn-annanstans. Och isåfall, vad sparar man till? En tågluff i Euroupa vore fint.. Men vi får se hur det går med allt...

Jag håller på att ta tag i mitt liv och ringer massa jobbiga telefonsamtal förresten..

Well,well

That`s all I have to say about that.. längtar till fredag

det är sommar

Och jag jobbar, vilket jag är jävligt tacksam för. Det enda problemet är att jag svettas ihjäl på fabriken typ.. men det är nog inget problem när lönebeskedet kommer;) OM NI ÄR MED..

Annars då? Spenderade helgen i Hörjesås.. kändes märkligt att åka igenom vetlanda igen..Men jag hade det bra.. synd bara att veckorna mellan helgerna är sååå långa.

Nu kom oxå beslutångesten inför hösten.. vad ska man göra?? Som det ser ut nu blir det att spara pengar för att tågluffa.. men vad vet man??

Min rygg består av en muskelknut och jag är sugen på choklad.

På tors blir det visfestival och solen är trots allt väldigt härlig

puss hej

längesen nu

Kände att det var längesen jag bloggade. Men är det sommar med sol, bad och jobb så blir det så.

Jag jobbar natt nu och det är skönt, fram till klockan halv fyra då jag i princip faller i koma i en och en halv timme. Men sen kommer jag igen, lagom till hemdags:)

Annars är det bra, men saknar närheten till allt. Speciellt till fantomen och mina fina vetlanda-vänner. men i helgen ska jag ju dit. Men skåne ska iväg.. dålig tajming:(

jaja annars blir det tennis ikväll för första gången på vet inte hur länge. Kan ju bli spännande:)

Nu ska jag gå ner o prata med min motståndare ikväll, pappa.

well,well

That´s all I have to say about that...


RSS 2.0