i år har jag fixat julkänslan..

Japp i år har jag fakiskt skött städningen, en hel del pyntning o skottning. fixat med granen o redan inhandlat alla klappar.. så i år är jag den som pimpat julen.. Japp vi har även bakat o öppnat kalender varje dag..
Så i år är stämningen på plats..
That`s all I share today

det snurrar i min skalle...... jämt

Jag är en grubblare, har kommit fram till det. Jag grubblar tyst, skriver texter ingen får läsa o undrar vad jag skulle gjort annorlunda. Skulle kunna ligga ett dygn o bara tänka.
Mest på oss. På hur allt ska bli, på att du inte kan lita på mig fast du knappt vill erkänna det. På att du alltid säger sanningen långt efter att jag bett dig. På hur mkt ångest jag kan känna av det, av oss, av mig. Men på hur jävla helvetisk lyckan är när jag får somna bredvid dig.

Jag hade jäkla kul i helgen, det är så det är:) Blev ingen lugn kväll, men väldigt rolig. Baksmällan var inte nådig, o inte jag heller på tevespelet;)

Jag har klarat halkbanan idag, o en sten lättade igen, bara två kvar i ryggsäcken, sen e jag fri:)

Saknar dig redan, o är väldigt trött. Nu är det snart jul, o för första gången är jag klar med klapparna innan den 23:e;)

På fredag väntar johnossi, o jag saknar fest med ninni..

Nu ska jag sluta skriva allt jag tänker, och gå o skriva ännu en text ingen får läsa...

:D

Jag är glad just nu.. har fått några nätters jobb på åbro,jobbar lite i hallen och imorn ska jag på typ ny intervju/introduktion på tidningen och hoppas att även det leder till ett extraknäck;)
Det som är bra är att det är så himla kul o jobba med, på tennisen gör jag det jag gillar. Och den här veckan har jag skrattat så jag fått ont i kinderna med matsa på åbro:) då går nätterna jättefort jag lovar...
På lördag ska jag på julbord med åbro, det blir kul:) innan ska vi spela det där tevespelet som man bara styr med sin egna kropp ni vet? Tändningen kommer va total, jag mot fyra grabbar o en tävlingsinriktad kvinna hahaha:) kommer va genomsvett på julbordet sen..
Nästa vecka väntar halkan, och på fredag ska jag på johnossi<3 kärlek totalt!! så himla gutt!!!! sen blir det att göra jönköping med plutten:) haha jag är klad hest
favoritlåt med johnossi? party with my pain och break into school de får jag inte nog av:)

RSS 2.0