Nice...

Igår var fett nice:) jag diggar nu mera onsdag och torsdag:D
Dagen inleddes med tufft gympass och fortsatte med roadtrip till max i Växjö.. Vi (fyra tjejer i Viccans bil, goaste gänget by the way) åkte alltså åtta mil för att äta hamburgare!! Haha men kul var det:)
Tränade grupp och kvällen spenderades senare med Anders, Sandra, Ninni och hennes två vänner;) Gutt som fan:)
Ikväll blir det 3:3 med gänget, nice som fan det med:)
Älska livet- hell yeah....
That`s all I have to say about that....

Pepp på resten av veckan;)

Dagen har varit okej, segt att stiga upp imorse. Men som vanligt, när man väl kommer till gymet är det gutt. Resten av skoldagen var oxå oki:)

Ska på 3;3 på torsdag, ska bli riktigt kul! Taggning med roadtrip imorn:) Angående roadtripen, jag, Viccan, Ninni o Sandra ska tagga max i Växjö.. Smarrigt värre, drar vid lunch.

Annars är det chill, blev lite besviken på att min planerade filmeftermiddag uteblev. Men tar igen det på fredag hoppas jag:)

well,well

That`s all I have to say about that...


måndag avklarad dådå

Jaha då har man överlevt måndagen Var lite nervös när jag drog till plugget imorse.. men va fan det gick ju kanon:) lite gliringar får man ju bjussa på;) Är bara att ge igen.

Känner mig förvirrad, men det är okidoki...

Körde på gymet förut, o har tydligen två fyspass imorn med. Så sovmorgonen går visst fetbort:(

Annars är det lugnt, åt rester till mat, och borde väl kanske öppna matteboken. Men gör det imorn eller så...

Är ensam hemma och blir som vanligt äckligt rastlös, ska nog ringa hem o snacka lite...

well,well...

Stop writing, or you wright to much...

 


så här är det

Vi hade klassfest igår. Riktigt kul, men kanske lite för mkt av det goda. Speciellt för en del;) nämner inga namn.. hihi

Förfesten ägde rum hos viccan och det var jättesnällt av henne att ta emot oss:) Vi kom så småningom iväg till hotellet..

Jag dansade som en galen och står för vad jag gjort. Guutt att vara ute med sina fina vänner;)

Hamnade på efterfest och drog hem vid tre snåret. Jag o Anders hade ju dock bestämt att vi skulle va uppe till fem, så det var bara att lyssna på lite musik o hålla sig vaken:) Sandra sov oxå hos mig:)

Dagen har varit degig, men film,donken och diskning. Fy för disk!!

nu ska jag träffa mallan. Hörs..


happy happy happy

Jag köpte ny mobil igår, så nu kan alla som vill höra av sig. Behöll gamla numret men har inga kontakter kvar...
Köpte oxå nya kläder igår, för ikväll är det ju klassfest:) Ska bli kul som satan.
Sandra hankar efter skolan, ska nog gå o sola då;)
Tennisen suger fortfarande hade möte idag med "coach", blir att köra fys början av nästa vecka. Så att motivationen kommer tillbaka:/
jaja, annars är det kanon, har fikat o snart är det mat. Sen blir det matteprov, är nervös.
well,well
That`s all I have to say about that...

nu är det torsdag.. o jag är pepp!!

okej:) jag hittade kvittot igår, så nu kommer livet lösa sig. I eftermiddag ska jag på stan med tjejerna, sen blir det beeptest. Det är jag dock inte pepp på. Men annars leker livet!
Känner mig lycklig, trots att vi läser om en deprimerad religon- buddism..
well,well
That`s all I have to say about that..

hata hata hata telia!!

Okej den här dagen är typ som förra. Jag har skrattat bort alla lektioner med tjejerna. Har börjat träna in spice girls. Tennisen går inte bra. Och är fortfarande isolerad.
Ja för telia har tydligen inget ansvar. Okej, men ni kan se att jag har garanti, var jag köpt det och har möjlighet att skicka ett nytt. Men nej, det är ju experts sak, och om du inte har kvitto lilla gumman så är det ditt problem. Och ja det är klantigt att ha kvar allt utan kvittot. Men ändå! Säg vad jag gjort fel istället för att straffa mig du högre makt...
Längtar till fredag, imorn ska jag köpa ny mob och klänning. Och idag ska jag nog sola, känner att jag behöver ngt bra så att jag kan koppla bort telias skämt till kundservice.
Annars leker livet..
puss

Måndag är ju ganska nära fredag?!

Jaha måndag avklarad. Två tennispass idag, gick sådär. Skönt att mallan e tebax, så jag har ngn att cykla med;)

Imorse var det massa ungrare vid frukosten! Utbyte tydligen.. ska vara här i fyra(!) veckor. Och äta frulle i två. Min chock blev total. Brukar ju bara va tg där;)

Chocken höll väl i sig hela dan, för gud vad jag har skrattat!! Riktigt kul med tjejerna nu asså. Speciellt 1000 spänn o Edward Cullen:D

Längtar till fredag redan, ska bli såå kul! Och ja mamma jag ska vara försiktig(A)

Imorn ska Viccan, "den lilla skåningen" vara godhjärtad o skjutsa mig till expert det gillas skarpt. Och att Frida är så grymt snäll o lånar ut sin dator o bjussar på käk gillas oxå!!

well,well

That`s all I have to say about that

vuxen o ansvarfull.. alright!!

Jag är hemma hos paranteserna och tittar på alla kanaler, äter all mat och njuter av att kunna gå runt ute i hästkläder utan att behöva bry sig.

Idag har jag handlat bestick:) as-snygga hos Lloyd, de har svart plastskaft och ja är helt enkelt såå snygga. Nu behöver jag bara gafflar o knivar oxå...

Har förresten varit vuxen o ansvarsfull och ringt till telias support. Fick veta att jag ska gå ner till expert och få ett nytt usb. Sen ska det funka:) Spärrade oxå mitt kontantkort och ska få ett nytt med samma nummer hemskickat gratis:) Älskar när man tar tag i saker och det faktiskt löser sig...

jaja, ser fram emot nästa helg redan.. känner på mig att det blir kul!

well,well

That`s all I have to say about that...

Fredag!

Igår hade jag lite flyt faktiskt! Slapp gå till Connys  "cykelservice-grej". Precis när jag börjat knalla tutade Eric Claesson på mig och jag hoppade in i bilen och frågade vart han var på väg. Så då skjutsade han mig:)
Kom hem och då satt Mallan i hallen o väntade på mig, fikade lite.. Sen blev det träning och där slog jag av en sena!! Just det.. så den här veckan har mobil försvunnit, internet har gått sönder,jag fick punka på cykeln och en sena på racket har gått.. TJOHO så kul!!!!!! Plus att en del vänner inte mår så jättebra:(
Det positiva är radion gick så bra och att det är fredag. Ska hem idag o bli lite ompysslad förhoppningsvis. Bara jag av syrrorna som åker hem;)  Förresten var det asgott att va med Frida igår:) solade o kollade film med naturgodis:P
well,well
That`s all I have to say about that...

Den här veckan är inte bra... alls

Okej, veckan började med att jag tappade bort min mobil. Har fortfarande inte hittat den.
Tisdagen blev inte bättre, den dagen började med att jag inte hittade mobilen.
Hade punka på cykeln och klarade inte att pumpa den, så fick gå till tk 77 och tillbaka. Efter det fick jag GÅ ner o handla. Där hade dem inte vad jag ville ha.
När jag kom hem lagade jag mat. Men brände maten. Och branvarnaren satte igång. Efter det fick jag inte igång mitt internet. Och det funkar fortfarande inte. Så bra har det inte varit... Satt på mitt rum och längtade hem till någon som kunde ordna allt åt mig. Men var ensam hemma och uppenbarligen isolerad från verkligheten.
Igår blev det dock lite bättre när Gjerling och Frida var mina änglar. Fick låna Fridas cykel och Anders skjutsade bort mig o min cykel till Connys så punkan fixas:) Tack, tack tack!!!
well,well
That`s all I have to say about that...

stress?

Jag har ångest, över allt som skulle göras, ha gjorts och bör göras omedelbart. Nu vet ni det...

Men jag tror ångesten får hålla kvar i mig ett tag för har ingen lust nu heller.. inte alls...

well,well

Styr,styr! Och akta trädet!!

Igår var jag tillbaka i metropolen vetlanda en sväng. Skolstart, kändes helt okej. Det var kul att träffa gänget igen, även att hälften saknades;)

Idag har jag o plutten åkt snowracer igen!! Fan vad det är kul! Bytte oxå upp mig o snodde pappas termobyxor, så nu klarade vi att va ute lite längre:) Vi hade fika med oss oxå, och nånstans mellan alla skrik,skratt och vurpor fick vi lite ro på toppen av backen. :)

Och ja vi vurpade inte en, inte två utan alla gånger vi skulle ta oss ner för backen.. Många gånger tog vi oss dock ända ner innan;) Fick slänga oss tre gånger för att inte köra in i träd och bäck bara:) Men ska det va, så ska det va ordentligt:)

Ni ska jag chilla och vänta på att v75 drar igång, satte ihop ett system imorse:) Kunde inte låta bli.. kanske borde börja bli orolig? Haha nej då, nej då för idag ska jag vinna!

well,well

That`s all I have to say about that

hur gammal är jag?

Det hade snöat mer sen igår, jag o plutten skottade överallt, och så hämtade vi ved:) Duktiga asså;) Tortelinis till lunch, nice..

I eftermiddags såg vi på o brother where art thou.. den är ganska kul:)

Blev utdragen till pulkaåkning av plutten med. Det kändes så fånigt, jag menar vi är 18 o 17 år:) Okej det är ingen ålder för pulkaåkning jag vet! Men vi började i en puttebacke, så det kändes fel...

Vi bytte dock upp oss och åkte bakom stallet... FY FAN vad det gick fort! Kul så det var tokigt:) Två på en snowracer. Och den som inte styrde hade typ panik, och satt o skrek ( i falsett) STYR, STYR!! Ni förstår scenariet;) Men vi klarade oss med 30 cm från stenmuren så det gick ju bra...

Jaja pulka med syrran is the shit:D O jag kände mig som fem eller nåt igen...

imorn börjar skolan, känns rätt okej ändå.. lite stressad bara..

well,well

That`s all I have to say about that...


snö,snö,snö

Massa snö är det. Idag har jag o pappa tagit ut mattorna o bankat dem i snön. Vi tittade på finalen i jvm i fömiddags med. Spännande match, glad att USA vann. Känns märkligt, gillar egentligen aldrig USA, men i hockey-samanhang ogillar jag Kanada mer. Och USA slog ut Sverige, så ni fattar...
Tycker Sverige skulle varit i final, bronsmatchen blev ju pinsam. Sån ut-klassning, nej inte kul match asså.
Jag har börjat lyssna massa på Kent. De har många bra låtar, men favoriten är den osynlige mannen: Älskar den<3
Fyll mig med luft igen 
Gör mig synlig 
Du får gärna avsky mig 
om det gör mig tydlig igen 

Om du vill visa dig igen 
Om du vill komma hit igen 
Om du vill röra mig igen 
Så måste jag vara i färg 

Fyll mig med vatten min vän 
men håll mig flytande 
Jag låter dig avsky mig 
Det gör mig tydlig igen 

Om du vill visa dig igen 
Om du vill komma hit igen 
Om du vill röra mig igen 
Så måste jag vara i färg

förfryst

Dagen började med att jag gick upp vid åtta(!) och gjorde mig klar för min o farsans tennismatch. Grejen var bara det att han hade glömt vad vi bestämt och klev upp tio i nio. Vi skulle åka nio. O så frågade han om vi skulle spela eller inte, men jag hade ju redan packat. Så han hade inget val(A). Det var skönt att få spela av sig lite, och efter 1 o 1/2 timme vann jag!! :) gutt.
Eftermiddagen har spenderats ute. Åkt pulka, grillat korv och druckit oboy. Allt i sällskap av parantesernas vänner o deras ungar. o alla vet vad jag tycker om barn?! Så ja, lite mör i huvet efter att ha hållt inne alla svordomar är jag. Men det värsta är att man blir kall av snö. Jättekall o blöt. Speciellt utan termobyxor, vilket jag inte köpt. Så nu är jag förfryst, men en sann skogsmulle har jag varit iaf:)
O än så länge håller jag mitt löfte.. tre dar nu va?? ojojoj...
jaja nu måste jag göra situps..
see ya

bra känns det

Hade en trevlig nyårsafton med siri,calle, ida och simon. Var i Djursdala och åkte pulka, käkade fondue(stavning) och flamerad efterrätt:) Flameringen gick sådär, fonduen var lyckad. Var jättelängesen jag åt det asså. Men fint ska det va på årets sista dag.

På tal om pulkan, jag tror jag är för gammal för sånt. Har blåmärken idag o snowracern kändes märkligt liten. Men kul var det. Och raketerna var fina. Trevlig kväll helt enkelt.

Hoppas att ni oxå tog hand om er därute:)

 Idag har det varit bra:) Riktig familjedag, med promenad, kräftor, spel och mammas mat innan det:)

Så förra året avslutades kanon, och det nya har startat fint.

Känner dock redan ett sug efter godis. Får väl ta en apelsin...

Damn it


RSS 2.0