man blir ju rädd...

Inatt hade jag den värsta mardrömmen på hur många år som helst! den var så jäkla otäck o verklig så när jag vaknade trodde jag fortfarande på den. Har varit smånervig hela morgonen med... Drömmen handlade om att jag blev stalkad av en mentalstörd kille som ville göra allt för att döda mig. Jag försökte få hans skötare att fatta att han var farlig, men de lät honom ha permis o jaa, han fick tag i mig.
Fy fan, kommer ihåg hela o är rädd att han ska stå bakom mig nu med.. Hemskt sånt där. Vaknade iaf inatt o rörde mig inte, för va säker på att han satt i min fåtölj! Vågade tillslut göra som man gjorde för typ tio år sedan när man drömde. Jag gick in till mina föräldrar o sov mellan dem.
En annan sak som skrämmer mig är att det är ngn jäkla distansritt här utanför med massa nervösa ryttare o arabhästar som hoppar för allt. Trodde att sånna hästar va lugna av sig? Det förstörde iaf min förmiddag. Jag hade tänkt åka ner till skogen o träna dragläge med bilen, men skiter i det nu. Jag vill inte köra på någon häst(för min egen skull)
Det sista som skrämmer mig den är morgonen är att jag ringt anders typ tio gånger, men han ignorerar bara hemtelefonen. Fattar inte att man kan göra det.. vet att han ligger o sover.. sur jag blir! Ensam hemma o ska cykla in till jobbet. Hoppas bara att regnet håller sig borta...
ses förhoppningsvis, om inte stalkern får tag i mig^^

idag är bäcken en glad person..

Igår natt jobbade jag på flasken för andra gången den här veckan.. men igår va vi en extra så jag fick chans att gå med Mats o lära mig två nya maskiner.. Fy fan va roligt vi hade:D Skrattade så mkt att vi nästan blev utkörda;)
Så med natten glatt i minnet cyklade jag milen hem i duggregn. La mig, o halv två klev jag upp.
Körlektion i staden väntade:) Nervös var jag, men jäkla kul var det. Började på parkering, men fick köra rondeller o parkera vid trafikskolan i slutet:D Så nu är jag glad o sugen på mer..
Mamma o jag ska ju ut o göra vägarna osäkra ikväll, ska bli kul..
Sen väntar jobb, imorn ska jag va tränare. O snart är även den här veckan gjord.. går så snabbt.
Nu gäller det att lyssna på musik o plugga lite tror jag. Saknar mina vetlanda vänner..
hejsvejs

.....

Helgen sket sig o jag är lite lessen över det.. Men grejen var att vi skulle på v75 på lördagen o jag ville inte dra ensam till sävsjö om det inte skulle bli av. Men det känns bittert nu. Jaja bara att rycka upp sig o hoppas att det blir fler gånger..
Annars? jobbar den här, nästa o näst nästa på åbro. Hjälper till lite på tennisen. Men det blev bara två pass än så länge. Så satsar på åbro.. Tränade första gången igår sj, det var skitkul! Bra gäng o skönt att röra på sig:) Blev så trött bara;)
ska boka min första körlektion hade jag tänkt. Känns roligt men nervöst. Cykla en mil i ösregn är inte så kul har jag lärt mig;) Så nu vill jag ha kortet:)
jaja, ska jobba lördag med, så den här helgen blir att va ensam hemma lite. Det känns blandat, blir så långt till nästa gång jag träffar fantomen. men det löser sig det med...
well,well
That`s all I have to say about that

a b o c

Japp här har ni kvinnan som klarat fas a fas b o fas c på trafikskolan!

Repeterade fas a o b idag o hade 68 av 70 på båda utan att kolla i boken:D stolt!!!! började med fas c o klarade den med, en gång av tre är ju rätt bra  iaf tkr jag;) känns skönt att va ingång med det där sabla körkortet, gäller att köra nu med bara...

Är verkligen taggad för imorn så hoppas att folket kan samla ihop sig,, jag vill!!!

Bara det där problemet med att hitta en plats att va på...

jaja hoppas hoppas för sugen det e jag..

på lördag blir det trav o nästa vecka jobbar jag sön natt mån natt tis, ons o tors.. sen e jag ledig fredag o jobbar lörda mellan 2-7.. taggad;)

see yaa

jag är duktig.. men i helgen vill jag vara badass..

haha kunde inte låta bli internskämt, de som fattar skämtet, fattar humor,fattar livet, fattar mig o behöver inte fatta mer;)

men faktum är att jag varit förbannat duktig idag om jag får säga det sj! Har tvättat, hängt ut, tagit in o fixat. O så har jag städat hela huset! Hela huset! dammsugit, våttorkat rubbet!! yeah.. Så nu känner jag att jag med gott samvete kan dra iväg i helgen.. Ska bara fixa med mammas hästar oxå...

I helgen vill jag förövrigt gå på klassfest! Det vill jag verkligen, så gamla mp 07 samla ihop er nu o ladda! Jag är redo för att dansa, spralla, flumma, snacka o festa.. vad ni vill o jag är med!!! haha lite badass?? eh,eh.. yeah I know..

okej lite flummigt här kanske, men veckan känns bra.. Imorn blir det trafikskolan igen o så ska jag tjata på päronen att jag ska få köra bil..

saknar nog syrrorna lite med tror jag;)
 o jäkla glad att jag har lärt känna folk i sommar som löser mina problem:)

well,well

That`s all I have to say about that...

idag är det bättre

Kände mig lite nedstämd igår av olika anledningar, men idag vände det lite:)

Vaknade halv tio och snozzade visst till elva.. hände ut tvätt o lagade mat. Sedan bar det av till trafikskolan..

Idag gick det mycket bättre! klarade fas a tre gånger o fas b två, så nu är det "bara" att repetera dem o lära sig c med:) Känns skönt att komma framåt med teorin:)

Annars har dagen varit lugn, har vandrat lite i skogen o nu blir det nog varma mackor med kantareller:P gott!!

hoppas oxå att klassfesten blir av, o att jag vinner pengar på trav i helgen;)

puss hej

på ehh... just det vetlanda bibliotek...

Ja här sitter jag o min buss går om 30 minuter, har slagit ihjäl en halvtimme i vetlanda redan och nu stänger alla affärer. Vad fanns kvar då? Jo biblioteket.. Ironisk bara att jag besöker det först när jag flyttat från vetlanda;)

Anders skulle ha match och kollade upp när de hade samling när samlingen visst ägde rum, så vi fick stressa iväg o han fick dumpa mig... Skulle egentligen umgåtts med lite vänner nu men ingen kunde träffa lilla mig:( snyft...

Jaja annars har helgen varit bra, vissa planer gick i stöpet men de ersattes med nya.. Jag o anders var på bio i helgen, såg i rymden fins inga känslor. Skitbra!! Se den om ni får chansen säger jag bara!!!

Nu ska jag nog bege mig, tänkte fylla på mobilen så jag kan ringa hem om jag fastnar i järnforsen, hoppas hoppas bara att mitt batteri räcker...

peace out...

RSS 2.0